FOX TV ne yapsa olmadı sonunda 4 diziye birden kapıyı gösterdi final yapıyor! Çıplaklıkla olmadı, cinsel içerik koydular olmadı

Pandemi dönemi, koronavirüs salgını derken pek çok dizi final yaptı. Aksayan çekimler, oyuncuların devam etmek istememesi ve düşen reytingler birçok başarılı yapımın sonunu getirdi. Dizi sektörü değişken bir sektör, final yapacak bir dizi yepyeni bir karar ile final yapmayabilir. Ancak bazı diziler bu hazin sondan kurtulamayabiliyor. Bu doğrultuda FOX Tv ekranlarında son yıllarda görülmüş en büyük kıyım yaşanacak... Buna göre FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan 4 dizi final yapacak. Sezona büyük umutlarla başlayan veya geçtiğimiz sezondan bu sezona gelen diziler için final kararı ise çokta verildi hatta tek tek final yapmaya başladılar bile.

Giriş Tarihi 08 Aralık 2020, 17:51 Güncelleme 08 Aralık 2020, 17:51
FOX TV ne yapsa olmadı sonunda 4 diziye birden kapıyı gösterdi final yapıyor! Çıplaklıkla olmadı, cinsel içerik koydular olmadı

İÇİNDEKİLER

FOX TV ne yapsa olmadı sonunda 4 diziye birden kapıyı gösterdi final yapıyor! Çıplaklıkla olmadı, cinsel içerik koydular olmadı... 2020 senesinde pek çok dizi final yapmak zorunda kaldı. Bunların çoğu düşük reyting oranlarından dolayı ekranlara veda etti. Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk, Fox Tv'de yayınlanan Öğretmen, Kanal D'de yayınlanan Yeni Hayat, Star Tv'de yayınlanan İyi Günde Kötü Günde, Fox Tv'de yayınlanan Bay Yanlış gibi birçok dizi düşük reytinglerden dolayı final yaptı. Ancak şimdi bunlara yenileri eklenecek gibi görünüyor.

Düşük reytinglere, koronaya direnen bazı diziler de 2021 yılında final yapacak. 2021'de final yapacak diziler belli oldu. Bunların başında 4 diziyle Fox TV geliyor.

Malumunuz Öğretmen dizisi zaten yayın hayatına veda etmişti kısa bir süre önce.

Ancak bu kez çok büyük bir final dalgası daha geliyor. Bir dönem çıplaklık ve cinsel içerikle eleştirilen pek çok dizinin finali eli kulağında.

Zümrüdüanka final kararı aldı. Başrollerinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın yer aldığı Zümrüdüanka, istenilen reytingleri elde edememesi nedeniyle final kararı aldı.

Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman, Sumru Yavrucuk ve Tuna Orhan yer aldığı Baraj dizisi final kararı aldı. Salı akşamlarına direnemeyen Baraj dizisi bir süre önce sevişme sahnesiyle olay yaratmıştı.

HANDE VE KEREM'E RAĞMEN...

Sen Çal Kapımı'da final kararı aldı. Kuruluş Osman gibi bir yapımın karşısında da varlık göstermesi mucize olsa da Sel Çal Kapımı sonunu Sadakatsiz dizisi hazırladı. Sen Çal Kapımı çok güzel bir finalle biteceği iddia edildi.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in aşk iddialarına rağmen dizi rakipleriyle yenişemedi.

Özge Gürel ve Can Yaman'ın başrollerinde yer aldığı romantik-komedi dizisi Bay Yanlış da kısa bir süre önce ekranlara veda etmişti. Dizideki çıplaklık oldukça eleştirilmişti.