Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Gündemde en çok araştırılan sorulardan biri Bahar Candan kimdir? Oldu. TV8’in hafta içi gündüz kuşağında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Doya Doya Moda yarışmasına katılan daha önce ise İşte Benim Stilim yarışması ile popüler olan Bahar Candan gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan isim iddialı paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Peki Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Giriş Tarihi 03 Aralık 2020, 15:06 Güncelleme 03 Aralık 2020, 15:06
Bahar Candan kimdir? Doya Doya Moda yarışmacısı Bahar Candan kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

İÇİNDEKİLER

Magazin gündeminde en çok konuşulan isimleden biri Bahar Candan oluyor. Önce İşte Benim Stilim şimdi ise Doya Doya Moda yarışması ile gündeme gelen ismin hayatına dair bilgiler sıklıkla araştırılanlar arasında yer alıyor. Nihal Candan'ın kardeşi olan ve her girdiği yarışmada iddialı tavırları ile dikkat çeken Bahar Candan geçtiğimiz hafta Doya Doya Moda'da haftanın birincisi olarak altın kolyeyi boynuna taktı. Peki aktif olarak kullandığı Instagram hesabının ismi nedir? İşte merak edilenler…

BAHAR CANDAN INSTAGRAM HESABI
@elitizm1

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir.

Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.
Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

BAHAR CANDAN KİLO MU ALDI?

Daha önce İşte Benim Stilim programında yarışan Bahar Candan, bu kez Doya Doya Moda'ya katıldı. Büyük beden bayan yarışmacıların yarıştığı programa dahil olan Bahar Candan'ın kilosu merak konusu oldu. Doya Doya Moda yarışmasına katılan Bahar Candan'ın yarışmaya katılabilmek için kilo aldığı ortaya çıktı. Bahar Candan 44 bedene ulaştığı iddia ediliyor. İddialı açıklamalarda bulunan Bahar Candan "Moda benim" diyor.

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin'de doğmuştur. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8'de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ünlenmiştir.
Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi vardır.

16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştı.

İkinci sezon Bu Tarzm Benim yarışmasında yarışmacı olarak yer alan Nihal Candan'ın yer aldığı programda Soner Sarıkabadayı konuk jüri olarak yer alırken, Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ana jüri üyeleriydi.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor 2016 yarışmasına da Nihal Candan gönüllüler takımında yarışmıştı.