Masterchef'ten Survivor'a katılacak 2 isim bomba! Masterchef'in asıl kazananı onlar olacak gümbür gümbür geliyor...

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Masterchef Türkiye adım adım finale giderken bir yanda da Survivor için heyecan artıyor. Survivor 2021 kadrosu herkes tarafından merak edilirken ortaya öyle iddialara atılıyor ki heyecan şimdiden doruklarda. Masterchef'in finalinin ardından kısa bir süre sonra Survivor 2021 başlayacak, bu Survivor 2021 hakkındaki en net bilgi. Survivor severler daha şimdiden 'Survivor ne zaman başlayacak?', 'Survivor 2021 kadrosu yarışmacıları kimler?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Survivor yarışmacıları hakkında bilinen en kesin bilgi ise bazı isim veya isimlerinden Masterchef'ten Survivor'a gideceği. Henüz Survivor'ın başlayacağı tarihe dair resmi bir açıklama olmasa da yarışmacılar hakkında sosyal medya da bir takım iddialar ortaya atılmaya başladı. O isimler arasında MasterChef’te mücadele eden yarışmacıların adı da geçiyor. Geçtiğimiz günlerde Masterchef'e erken vedasıyla olay yaratan Celal Sarıgül'ün Survivor'a katılacağı iddia edilmişti. Bu kez sosyal medyada yayılan başka bir iddia daha bomba. Bakın Masterchef'ten Survivor'a gideceği iddia edilen diğer isim kim. İşte Survivor hayranlarının merakla beklediği yarışmacı isimleri hakkında son dakika ayrıntıları.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2020, 12:51 Güncelleme 02 Aralık 2020, 12:51
Masterchef’ten Survivor’a katılacak 2 isim bomba! Masterchef’in asıl kazananı onlar olacak gümbür gümbür geliyor...

İÇİNDEKİLER

Masterchef'ten Survivor'a katılacak 2 isim bomba! Masterchef'in asıl kazananı onlar olacak gümbür gümbür geliyor... Survivor 2021 başlangıç tarihi izleyenler tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin dikkatini çeken Survivor'ın yeni sezonunda yarışacak yarışmacılara dair ilginç iddialar öne sürüldü. Ayrıca Masterchef'ten bir veya birden fazla ismin de Survivor'a katılması beklentiler arasında. Yarışmanın hayranları resmi açıklama için gözlerini Acun Ilıcalı'ya çevirirken araştırmalarını da sürdürüyor. Peki; Survivor yeni sezon yarışmacıları kimler? Survivor yeni sezon ne zaman başlayacak, açıklama geldi mi? İşte hepsi ve daha fazlası...

SURVIVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor yeni sezonunun formatı ve başlangıç tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Yeni sezonun 16 Ocak ya da 23 Ocak gibi başlayacağı ön görülüyor.

Survivor 2021 programına katılım sağlayacak oyuncuların isimleri belirlenmeye devam ediyor. Fakat bu konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Sosyal medyada pek ismin Survivor'la adı anılmaya başladı bile.

TURABİ ÇAMKIRAN

İki kez Survivor şampiyonu olan Turabi Çamkıran'ın, Survivor 2021 kadrosuna dahil olacağı konuşuluyordu. Ancak şimdilik bu iddia doğru değil. Turabi şu aralar İstanbul'da dinleniyor.

HİKMET TUĞSUZ

Yine kesin gözüyle bakılan başka bir yarışmacı Hikmet Tuğsuz. Hatırlarsınız ki kendisi yarışmada sakatlanmıştı. Tuğsuz, iki kere ameliyat oldu. Çok az bir tedavisi kaldı.

2021 için adı geçen Hikmet ise Survivor'da sakatlığın ardından iki kere ameliyat oldu. Çok az bir tedavisi kaldı. 'Arayıp da seni götüreceğiz' dememişler ama 'Antrenmanlarını bırakma' denilmiş. Tuğsuz, 'Eğer bana bu şansız verirlerse virgülü koyduk, noktayı da koymaya gideriz' dedi.

UĞUR PEKTAŞ

Uğur Pektaş için bazı haber sitelerinde Survivor 2021'e katılacağı yazıldı. İddiaya göre "Şu an için öyle bir durum yok" yanıtı geldi.

UĞUR KARDAŞ

Masterchef'in ilk şampiyonu Uğur Kardaş'ın Survivor'a katılacağı iddia edildi sosyal medyada. Ancak diğerleri gibi henüz bu da netleşmiş değil.

CELAL SARIGÜL

Masterchef'e erken vedasıyla üzen Celal Sarıgül'ün de Survivor'da olacağı gelen iddialar arasında. Öyle ki iddiaların devamında Celal Sarıgül'ün efor testine girdiği belirtildi.

FURKAN YALÇIN

Sosyal medyada, efendi tavırları ve genç yaşına rağmen sergilemiş olduğu olgun tavır ile Acun Ilıcalı'nın dikkatini çeken Furkan Yalçın'ın Survivor adlı yarışamaya dahil edileceği iddia edildi. Furkan'ı Survivor'a dahil etmek isteyen kanal yetkilileri bu durumu Furkan'a iletti. Duydukları karşısında şok geçiren Furkan'ın henüz bu teklife net bir yanıt vermediği iddia edildi.

Daha yarışmadan yeni elendiği için kafasının karışık olduğunu söyleyen Furkan'ın bu teklifi düşünmek için süre istediği de bu iddialar içinde yer almakta. Survivor 2021 için geri sayım başlarken, yarışmanın yeni sezonunda yarışacak isimlerde oldukça merak ediliyor.