Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları! Küçük Esnaf filmi ne zaman çekildi?

Gündemde en çok araştırılanlar arasında Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları yer alıyor. Vizyona girdiği yıl ilgiyle izlenen ve daha sonra televizyon ekranlarına geldikçe de severek izlenen film özellikle komedi severleri oldukça eğlendirecek. Bu akşam yayın akışında gören izleyiciler Küçük Esnaf filmi hakkında bilgileri merak ederek arama motorları üzerinden sıkça araştırılmaya başlandı. Peki Küçük Esnaf filmi ne zaman çekildi? İşte detaylar…

Giriş Tarihi 02 Aralık 2020, 16:58 Güncelleme 02 Aralık 2020, 16:58
Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları! Küçük Esnaf filmi ne zaman çekildi?

İÇİNDEKİLER

Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ön plana çıkan Küçük Esnaf konusu ve oyuncuları izleyiciler tarafındna merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarına gelecek ve kahkaha tufanı yaşatacak olan film ailecek izlenecek. 2016 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Romantik komedi severleri eğlendirecek olan Küçük Esnaf hakkında bilgileri haberimizde derledik.

KÜÇÜK ESNAF KONUSU NEDİR?

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar'a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar'ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor. Film küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını anlatıyor.

KÜÇÜK ESNAF OYUNCULARI KİMLER?

Küçük Esnaf oyuncuları arasında İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Gupse Özay, Cengiz Bozkurt, Cezmi Baskın, Ünal Yeter, Olgun Toker gibi isimler bulunuyor.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

2016 yapımı Küçük Esnaf filminin çekimleri İstanbul/Kadırga, Samatya ve Ağva'da gerçekleştirildi.