Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 2 Aralık Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu!

Merakla ve heyecanla beklenen Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu. TV8’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yarışma ilgiyle izleniyor. Kadıköy’de günün konseptine uygun kıyafetleri arayarak stiller oluşturan yarışmacılardan günün en yüksek ve en düşük puanını alan yarışmacılar hangileri oldu? Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu Doya Doya Moda’da 2 Aralık Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2020, 18:24 Güncelleme 02 Aralık 2020, 18:24
Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 2 Aralık Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda'da hafta ortasında jüriler eleştirilerini yaptı ve puanlarını verdi. Büyük beden 42 beden ve üstü yarışmacıların stillerini yansıttığı, Doya Doya Moda'da günün puanları nasıl şekillendi? TV8'in fenomen yarışmasında hem heyecanlı, hem eğlenceli hem de gergin anlar yaşandı. Rekabetin yine en üst düzeyde olduğu yarışmada günün birincisi kim oldu? İşte günün puanlarının haftanın finalini etkileyen yarışmada 2 Aralık Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu

2 ARALIK ÇARŞAMBA DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Ceren: 8
Birben: 12
Sabiha: 11
Rabia: 17
Aleyna: değerlendirme dışı
Bahar: 11
Özde: 12

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 112 puan ile Doya Doya Moda Bahar Candan oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme olmadı

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Doya Doya Moda 2. Sezon yarışmacılarından Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, 1996 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan ancak aslen Rizeli olan Rümeysa, çiğ köfte dükkanı işletiyor.
Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, daha önce evlenip boşanmış ve bu evlilikten bir çocuğu var.
Yaşadıkları nedeniyle zaman zaman duygusal anlar yaşayan Sabiha, 'Erkek arkadaş ile ilk buluşma' konseptinde duygusal anlar yaşamış ve şunları söylemişti. "Eşimden çok kısa bir süre önce ayrıldım, bekar bir anneyim. Kötü bir şekilde ayrılmadık, sadece anlaşamıyorduk. Bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdik. Yarışmaya çocuğum için katıldım, tek başıma annelik nasıl yaparım, bunu göstermek için yarışmaya katıldım"