Cansu Kurtçu kimdir? Cansu Kurtçu kaç yaşında, kimine evli, şarkıları neler?

Gündemde sıkça Cansu Kurtçu kimdir? Cansu Kurtçu kaç yaşında, kimine evli, şarkıları neler? Sorularının yanıtları merak edilerek araştırılmaya başlandı. Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan güzel şarkıcı seslendirdiği şarkılarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Pop müziğinin sevilen ismi Fettah Can’ın eşi olan Cansu Kurtçu’nun hayatına dair merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.

Giriş Tarihi 02 Aralık 2020, 10:43 Güncelleme 02 Aralık 2020, 10:43
Cansu Kurtçu kimdir? Cansu Kurtçu kaç yaşında, kimine evli, şarkıları neler?

İÇİNDEKİLER

Cansu Kurtçu eğlenceli şarkılarıyla bugün izleyicilerle buluştu. Fettah Can'ın eşi olan güzel pop sanatçısı samimi sohbetiyle de ilgi gördü. İzleyiciler hayatına dair bilgileri arama motorları üzerinden sorgulamaya başladı. Peki Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılan Cansu Kurtçu kimdir? Cansu Kurtçu kaç yaşında, kimine evli, şarkıları neler? İşte tüm bilgiler…

CANSU KURTÇU KİMDİR?

Şarkıcı Cansu Kurtçu, 4 Eylül 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Devlet Konservatuarı'nı bıraktıktan sonra prodüktör İskender Paydaş'la tanışma fırsatını yakaladı. İskender Paydaş'ın projelerini tasarlayarak, basın danışmanlığını üstlendi. Türkiye'nin şarkı yazarlarından biri olarak kendini kanıtlayan sanatçı, meslek birliklerinin kayıtlarına göre Türkiye'nin en aktif beş söz yazarı ve bestecisi arasında yerini almıştır.

Yıllardır müzik sektöründe Sibel Can, Demet Akalın, Murat Boz, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Fettah Can, Işın Karaca, Berkay ve daha bir çok yorumcuya verdiği şarkılarla adından söz ettiren Cansu Kurtçu, besteci kimliği ile yurtdışında da ilgi görüyor.

Ilk albümünü 2011 yılında "HİS" adıyla yayınlayan sanatçı müzisyen duruşuyla da adından söz ettirmeye başladı. Bu albümü "BATAK" "KALK GEL BANA" "AMENNA" ve "NE DEĞİŞTi Kİ" singleları takip etti. Aralık 2016 tarihinde yazdığı ''DELİGÜL'' şarkısını Berkay ile birlikte seslendirdi ve sevenlerine sundu.

Cansu yeni albümünün hazırlıklarını sürdürürken, kendi stüdyosunda ekibiyle birlikte Türkiye'nin önemli yorumcularının projeleriyle ilgilenmeye devam ediyor.
Cansu Kurtçu, 2014 yılında ortağı ve meslektaşı Fettah Can ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten biri kız, biri erkek ikiz bebekleri dünyaya geldi.