Kim adam kim suboş görelim! EDHO 174. bölüm fragmanı: Alpaslan dalaverecilerin defterini dürüyor

"Kim adam kim suboş görelim" sözlerini Alparslan ile demir parmakların arasında kalmış Derman'a söyleyen adamı onun kaderini değiştirdi. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Alparslan eşi Özlem'in baş katili Derman'ın defterini dürdü. Ayrıca Bahar Sincanlı ve Hızır arasında masa toplantısı sonrası yaşananlar Çakırbeyli ailesinin gündemine bomba gibi düştü. Kullanıldığı düşünerek Bahar'ı öldürtmeye çalışan Ömür'ün açıklamaları ailesinden hesap sormaya gelen Hızır'ı şok etti. Şimdi izleyiciler EDHO 174. bölüm fragmanını bekliyor.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2020, 15:26 Güncelleme 28 Kasım 2020, 15:41
Kim adam kim suboş görelim! EDHO 174. bölüm fragmanı: Alpaslan dalaverecilerin defterini dürüyor

İÇİNDEKİLER

Bomba gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli yakınlaşması Façalı ve Çakırbeyli ailelerinde şok etkisi yarattı. Bahar'ın kendisini kullandığını düşünen Ömür alışveriş merkezi çıkışında onu öldürtmeye çalışsa da başarılı olamadı. Gece Kuşu'nu ele geçiren Hızır'ın adamları içeride Derman ve Alparslan teke tek kalmasını sağladı. Gece Kuşu'nun ihanetine uğrayan Derman Korkmaz, Alpaslan'ın işini bitirmeye çalışsa da hayatından oldu. Heyecan dolu final sahnesinin ardından izleyiciler şimdi gözlerini EDHO 174. bölüm fragmanına çevirdi. Ancak dizinin fragmanı henüz ATV ekranlarında yayınlanmadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Ben davasından dönen bir adamla yol yürümem..."

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatını kurmak için hasımlarını masasına davet eder.

HIZIR'DAN TERS KÖŞE

Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar.

KORKMAZLARIN LİDERLİK MÜCADELESİ

Hızır Reis'in bu hamlesinin ardından meydanın boşaldığını düşünen Korkmazlar da liderlik için mücadeleye hazırlanır. Masadan kalmasına rağmen tedbiri bırakmayarak yeğenini korumaya devam eden Hızır Çakırbeyli, tüm gücünü kullanır.

ALPASLAN İPLERİ KOPARMAYA HAZIR

Hızır amcasının verdiği kararlardan memnun olmayan Alpaslan ise amcasıyla iplerini koparmaya hazırdır. Kendi yolunu çizerek adını aleme yazdırmaya hazır olan Alpaslan sonunda Derman Korkmaz'la yüz yüze gelir.

HIZIR VE BAHAR YAKINLAŞIYOR

Hızır Reis'in Korkmazlarla el sıkışmasını hazmedemeyen Ceylan ise eşiyle arasını açacak bir konuşma yapar. Hızır'ı kendisinden uzaklaştıran Ceylan, bu hamlesiyle eşini Bahar Sincanlı'ya istemeden yaklaştırır.

BAHAR'IN PLANI NE?

Bahar Sincanlı, Hızır Reis'in pusulasını şaşırtırken, Ceylan'ın da hedefi olur. Hızır Reis bir yandan yeğeninin hayatını kurtarmak için zor kararlar verirken bir yandan da kendisine söz geçiremez.

BAHAR HIZIR'IN GÖNLÜNÜ ÇALMAYA ÇALIŞIYOR

Bahar Sincanlı ise çocukluk arkadaşı Ömür'e rağmen, Hızır Reis'in gönlünü çalmaktan bir an olsun vazgeçmez.

HIZIR REİS, ALPASLAN'I KURTARABİLECEK Mİ?

Hızır Reis, canından çok sevdiği Alpaslan için Yaman Korkmaz'la barış yapmaya razıdır. Alpaslan'ın son eylemi Yaman'ın abisi Derman'ın ekmeğine yağ sürer. İçerde Alpaslan'ı bitirmek için planlar yapan Derman Korkmaz, Alpaslan'ı köşeye sıkıştırır. Abisinin emaneti Alpaslan'ı korumak ise Hızır Reis'e kalır.Behzat'a yapılanın ardından Yaman Korkmaz ve ahalisini yeniden masaya davet eden Reis'in tek amacı Alpaslan'ın canını kurtarmaktır.

MÜCADELEDE SON HAMLE

Kardeşi İlyas ve eşi Ceylan'a rağmen Korkmazlarla el sıkışmaya hazır olan Hızır Reis, herkesi karşısına alır. Korkmazların masaya oturmasına en büyük tepkiyi ise abisi Yavuz'a rağmen Bahar koyar.İçerde Alpaslan dışarda Hızır Reis'in sürdürdükleri mücadelede son hamlenin kimden geleceği ise henüz belli değildir.