Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın set ekibi işi sıkı tutuyor! EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca resmen açıkladı

Atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 'Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, dizinin seti hakkında özel açıklamalarda bulundu. Koronavirüs dizi setlerindeki salgın önlemlerini arttırırken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca, dizi setinde özel önlemler aldıklarını aktardı. Kaynarca yurtdışından getirilen bir aletle her set günü test yapıldığı ve anında sonuç alındığını açıkladı.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2020, 14:46 Güncelleme 28 Kasım 2020, 14:55
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın set ekibi işi sıkı tutuyor! EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca resmen açıkladı

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın set ekibi işi sıkı tutuyor! EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca resmen açıkladı...Atv'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 'Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, yakın arkadaşı Sedef İybar ile önceki gün Nişantaşı'ndaydı.

Oktay Kaynarca, alışverişten anlayan arkadaşı Sedef İybar ile evi için birkaç malzeme almaya geldiğini söyledi.

55 yaşındaki oyuncu, başrolünde yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın setinde koronavirüs için özel önlem aldıklarını açıkladı.

55 yaşındaki oyuncu, başrolünde yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın setinde koronavirüs için özel önlem aldıklarını açıkladı.

Kaynarca, "Yurt dışından özel bir alet getirdik. Anında test yapıyor. Her set günü herkese burundan test yapıyoruz, anında sonuç veriyor" ifadelerini kullandı.

Usta sanatçı, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, "Rol aldığı dizinin setinde Covid-19 nedeniyle önlemler alındığını belirten oyuncu, "Umarım bir kazaya denk gelmeyiz. Geçtiğimiz sezon bir sıkıntı olmadı" açıklamasını yaptı" demişti.