Bir Zamanlar Çukurova'da geceye damga vuran sahne: Behice basın toplantısında Züleyha'yı suçladı!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman'ı öldüren Behice, üzerindeki dikkatleri dağıtmak için bir oyun planladı. Basın mensuplarını çağıran Behice, tüm suçu Züleyha Yaman'a yıktı. Duygusallaşarak Züleyha'yı affettiğini de belirten Behice, masum rolüyle basının dikkatini çekmeyi başardı. İşte Bir Zamanlar Çukurova'da geceye damga vuran o sahne...

Giriş Tarihi 27 Kasım 2020, 00:30 Güncelleme 27 Kasım 2020, 00:39
Bir Zamanlar Çukurova’da geceye damga vuran sahne: Behice basın toplantısında Züleyha’yı suçladı!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan ve izleyicisini ekranları başına kilitleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni bölümüyle geceye damga vurdu. Behice'nin basın toplantısı Çukurova'da herkesi şaşkına çevirdi.



"SALDIRININ AZMETTİRİCİSİ ZÜLEYHA..."
Kendisini aklamak için basın karşısına çıkan Behice, Züleyha'yı suçladı.

Planladığı oyunu büründüğü masum rolüyle devreye sokan Behice, "Saldırıdan bir gün evvel merhum Hünkar Yaman'ın gelini Züleyha tam burada bana alenen ve haksızca bir suçlama yapmıştır. Elinde bir tane delil olmadan beni Hünkar Yaman'ı katletmekle suçlamıştır. Beni bütün Çukurova ve herkese hedef göstermiştir. Ve maalesef bu da onu saldırının azmettiricisi yapıyor. Eşkâlini verdiğim 3 kişi bana saldırırken, "Hünkar Yaman'ın kanı yerde kalmayacak, bunu canınla ödeyeceksin" diye bağırıyorlardı. Böyle bir şeyi hak etmedim." dedi.

"ONU AFFEDİYORUM AMA..."
Behice, Züleyha'nın çocukları üzerinden kendisini 'masum kadın' olarak göstermeye devam etti.

Züleyha Yaman'ı affettiğini ve mahkemeye gitmeyeceğini belirten Behice, "Ben vicdanlı bir kadınım. Asla o küçücük çocukları annesiz bırakmam. Bu yüzden hepinizin önünde Züleyha Yaman'ı affediyorum. Çünkü çocuklar masumdur. Bir anneyi çocuklarından ayırmak, olamaz vicdanım el vermez. Her hangi bir hukuki süreç de başlatmayacağım ama onu Allah'a havale ediyorum. Ahirette bunun cezasını çekecektir. Çukurova'nın sizin vicdanınıza sığınıyorum" sözleriyle basın toplantısını soru almadan sonlandırdı.