Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 173. bölüm fragmanı: Hızır Reis pusulasını şaşıracak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 173. bölüm fragmanı yayınlandı ve hemen izlenmeye başlandı. ATV’nin Salı akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da (EDHO) yine heyecan dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitleyecek. Peki yeni bölümde neler yaşanacak, Hızır Reis pusulasını şaşıracak mı? Bahar Sincanlı amacına ulaşabilecek mi? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) bu akşamki bölümünde yaşanacakları haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 24 Kasım 2020, 17:16 Güncelleme 24 Kasım 2020, 17:18
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 173. bölüm fragmanı: Hızır Reis pusulasını şaşıracak mı?

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 173. bölüm fragmanı izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Her hafta Salı günü merakla beklenen dizide yine birbirinden önemli ve heyecanlı sahneler yer alacak. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile izlenme rekorları kıran dizi bu akşam yeni bölümüyle ATV ekranlarında olacak. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 173. Bölümde Hızır Reis Alparslan'ı koruyabilecek mi? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 173. bölüm fragmanı…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 173. BÖLÜM FRAGMANI

"Ben davasından dönen bir adamla yol yürümem..."

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'ın hayatını kurmak için hasımlarını masasına davet eder. Korkmazların masaya oturmasıyla masa kuralları gereği masadan kalktığını açıklayan Hızır Reis, başta dostları olmak üzere düşmanları Korkmazlara da ters köşe yapar. Hızır Reis'in bu hamlesinin ardından meydanın boşaldığını düşünen Korkmazlar da liderlik için mücadeleye hazırlanır. Masadan kalmasına rağmen tedbiri bırakmayarak yeğenini korumaya devam eden Hızır Çakırbeyli, tüm gücünü kullanır. Hızır amcasının verdiği kararlardan memnun olmayan Alpaslan ise amcasıyla iplerini koparmaya hazırdır. Kendi yolunu çizerek adını aleme yazdırmaya hazır olan Alpaslan sonunda Derman Korkmaz'la yüz yüze gelir.

Hızır Reis'in Korkmazlarla el sıkışmasını hazmedemeyen Ceylan ise eşiyle arasını açacak bir konuşma yapar. Hızır'ı kendisinden uzaklaştıran Ceylan, bu hamlesiyle eşini Bahar Sincanlı'ya istemeden yaklaştırır. Bahar Sincanlı, Hızır Reis'in pusulasını şaşırtırken, Ceylan'ın da hedefi olur. Hızır Reis bir yandan yeğeninin hayatını kurtarmak için zor kararlar verirken bir yandan da kendisine söz geçiremez. Bahar Sincanlı ise çocukluk arkadaşı Ömür'e rağmen, Hızır Reis'in gönlünü çalmaktan bir an olsun vazgeçmez.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır Reis, canından çok sevdiği Alpaslan için Yaman Korkmaz'la barış yapmaya razıdır. Alpaslan'ın son eylemi Yaman'ın abisi Derman'ın ekmeğine yağ sürer. İçerde Alpaslan'ı bitirmek için planlar yapan Derman Korkmaz, Alpaslan'ı köşeye sıkıştırır. Abisinin emaneti Alpaslan'ı korumak ise Hızır Reis'e kalır.

Behzat'a yapılanın ardından Yaman Korkmaz ve ahalisini yeniden masaya davet eden Reis'in tek amacı Alpaslan'ın canını kurtarmaktır. Kardeşi İlyas ve eşi Ceylan'a rağmen Korkmazlarla el sıkışmaya hazır olan Hızır Reis, herkesi karşısına alır. Korkmazların masaya oturmasına en büyük tepkiyi ise abisi Yavuz'a rağmen Bahar koyar.

İçerde Alpaslan dışarda Hızır Reis'in sürdürdükleri mücadelede son hamlenin kimden geleceği ise henüz belli değildir.