Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik kaç yaşında, oynadığı diziler hangileri?

Gündemde Öykü Çelik kimdir? Sorularının yanıtları gündemde sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de corona virüs vakaları devam ediyor ve bunun için önlemler alınıyor. Özellikle maske, hijyen kurallarının yanı sıra kalabalık ortamlara girilmemesi önemle vurgulanırken Öykü Çelik’in partiye katılması ve kendini haklı çıkarmak için paylaşımda bulunması büyük tepki topladı. Peki neler söyledi? Öykü Çelik kaç yaşında, oynadığı diziler hangileri? Soruları sorgulananlardan biri oldu. İşte ayrıntılar…

Giriş Tarihi 20 Kasım 2020, 17:42 Güncelleme 20 Kasım 2020, 17:42
Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik kaç yaşında, oynadığı diziler hangileri?

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz hafta yasak olmasına rağmen tüm uyarıları hiçe sayıp üst üste iki partiye katılan Öykü Çelik, gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından hoş olmaya paylaşım yapan test sonucunun negatif çıktığını söylerken farklı cümleler kurdu ve büyük tepki topladı. Bu gelişme üzerine Öykü Çelik kimdir? Öykü Çelik kaç yaşında, oynadığı diziler hangileri? sorularının yanıtı merak edildi.

Çelik, şu sözleriyle büyük tepki çekti: "Linçseverler olarak herkes vicdanıyla uyusun. Etrafınızda Covid olanlara bakın; sadece restoranlara müzik dinlemeye gidenler mi yoksa toplu taşıma kullanmak zorunda olanlar mı?" Çelik, "Ekmek parası için dışarıya çıkmak zorunda olanlarla kendini nasıl kıyaslarsın!" eleştirileri üzerine yazdıklarını sildi.

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR?

Öykü Çelik 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okurken bir trafik kazası geçirdi ve devamsızlıktan dolayı okuldan ayrılmak zorunda kaldı. 1,70 boyunda ve 60 kilo ağırlığında olan Öykü Çelik, Tümay Özokur ajansıyla çalışmaktadır. Çok iyi derecede İngilizce bilen Öykü Çelik, dizi ve sinema filmlerinde oynamanın dışında buz Pateni, Futbol, Kayak, Roller Skate gibi spor dallarına merakı ve ilgisi vardır.

2006 yılında "Selena" dizisinde oynayarak oyunculuğa başladı. 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Haluk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı "Nuri" dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı "Benim için Üzülme" adlı dizide Bahar rolünü canlandırdı.

2014 yılında "Ağlatan Dans" adlı dizide Kıvanç Kasabalı ile başrolde oynadı.

2014 yılında "Yeşil Deniz" adlı dizi filmde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli ile beraber rol aldı.

2014 yılında Öykü Çelik, işadamı Ahmet Murat Çakan ile evlenen oyuncu 2015 yılında boşandı.

ÖYKÜ ÇELİK FİLMOGRAFİSİ

2014 – Yeşil Deniz (TV Dizisi)
2014 – Darbe (Sinema Filmi)
2014 – Ağlatan Dans (Begüm Demir) (TV Dizisi)
2013 – İki Kafadar Chinese Connection (Sinema Filmi)
2013 – Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda (Sinema Filmi)
2013 – Bensiz (Sinema Filmi)
2012 – Saba (Sinema Filmi)
2012 – Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam (Çeşmidil) (TV Dizisi)
2012 – 2013 – Benim İçin Üzülme (Bahar) (TV Dizisi)
2011 – Nuri (Reyna) (TV Dizisi)
2010 – Mahpeyker Kösem Sultan (Mahfiruz) (Sinema Filmi)
2010 – Gönülçelen (Nazar) (TV Dizisi)
2009 – Kasaba (Zehra) (TV Dizisi)
2009 – Kanımdaki Barut (Sinema Filmi)
2008 – Cin Geçidi (Bahar) (Sinema Filmi)
2008 – Akasya Durağı (TV Dizisi)
2006 – Selena (Eda) (TV Dizisi)