YouTuber Meryem Can'ın fotoğrafı ifşa mı oldu? Meryem Can kimdir? Meryem Can sosyal medyada gündem oldu!

YouTuber Meryem Can'ın fotoğrafı ifşa mı oldu? Meryem Can kimdir? Youtuber Meryem Can ifşa görüntüsü gündeme oturdu. Meryem Can’ın kim olduğu arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Youtuber Meryem Can yayına verilen telefon ekranındaki çıplak görüntüsü ile olay oldu. Telefon ekranı yayına verilirken galerideki bir çıplak fotoğraf dikkat çekti. Peki, Meryem Can kimdir?

Giriş Tarihi 19 Kasım 2020, 23:46 Güncelleme 19 Kasım 2020, 23:46
YouTuber Meryem Can’ın fotoğrafı ifşa mı oldu? Meryem Can kimdir? Meryem Can sosyal medyada gündem oldu!

İÇİNDEKİLER

Meryem Can kimdir? Meryem Can ifşa görüntüsü olduğu iddia edilen bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Youtuber Meryem Can kimdir sorusuna yanıt aranıyor. Meryem Can, 3.6 milyonun üzerinde abonesi bulunan ünlü bir Youtuber olarak dikkat çekmişti.

MERYEM CAN'DAN AÇIKLAMA!

YouTube'da 3 buçuk milyondan fazla takipçisi bulunan fenomen Meryem Can, "Kayıp Telefon İlanıyla Yalancıları Tespit Etmek" diye bir video yayınladı. Ancak Can, elindeki telefonun galerisindeki görüntüleri ekrana verince çıplak bir kadının görüntüsü ekrana yansıdı.

Söz konusu görüntüdeki kadının kendisi olduğu ileri sürülen fenomen kısa sürede Twitter'da "Meryem Can ifşa" etiketiyle gündem oldu. Hakkında yapılan yorumların ardından Twitter hesabından paylaşım yapan fenomen çıplak görüntü hakkında "Arkadaşlar, son yayınlamış olduğum videoda bir problem yaşandı. Biliyorsunuz biz ekip olarak Huawei ile çalışıyoruz. Kameraman arkadaşım da bu sebeple benimle aynı model telefonu kullanıyor. Post prodüksiyon kısmında gerekli olan ekran görüntülerini o aldığı için, o sırada aktarımı onun telefonu ile yapıyorduk. Fark ettiyseniz galeride bana ait herhangi bir fotoğraf yok. Ben de maalesef bu görüntülerin varlığını, video yayınlandıktan sonra fark ettim. Hızlıca o kısmı blurlamaya çalıştık fakat işlem gereğinden fazla uzun sürünce videoyu şimdilik kaldırdım" dedi.

MERYEM CAN KİMDİR?

Meryem Can, 3.6 milyonun üzerinde abonesi bulunan ünlü Youtuber'dır. Medine Tayfur Sökmen Lisesi'nden mezundur. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Edebiyat Bölümü'nü bitirmiştir.

İki kardeşi vardır. Bir erkek kardeşi bir de ablası vardır. 1996 yılında İstanbul Kartal'da doğmuştur. Doğup büyüdüğü Kartal'da yaşamaktadır. Balık burcudur.

172 cm boyunda ve 52 kg ağırlığındadır. Bazı kaynaklarda aslen Balıkesir Bandırma'lı olduğu yazmaktadır. Farklı bir kaynağa göre Bandırma'da doğduğu belirtilmektedir. Ancak kendisininin bununla ilgili bir açıklaması yoktur.

Youtube kanalında ilk dönemlerde moda ve makyaj tarzında videolar yayınlamıştır. Bu videolarda belirli bir izlenme yakaladıktan sonra eğlenceli kapışma videoları ve günlük vlog'lar yayınlamıştır.

Youtube kanalınının açılış tarihi 7 Ağustos 2014'tür.

Kanalında 2020 yılı itibariyle 3.6 milyonun üzerinde abonesi bulunmaktadır. Resmi Instagram sayfasındaki takipçi sayısı ise 1.3 milyondan fazladır.

Şu sıralar "24 saat boyunca her şey" serisi ile ilgi çekmektedir. 24 saat boyunca her şey pembe, 24 saat boyunca her şey siyah ve 24 saat boyunca her şey turuncu gibi videoları vardır.