Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 19 Kasım Perşembe Doya Doya Moda puanlaması!

Merakla ve heyecanla beklenen Doya Doya Moda birincisi kim oldu? Sorusunun yanıtı belli oldu. Haftanın finalinden bir gün önce jüri üyeleri eleştirilerini yaptı ve puanlarını verdi. Peki günün en yüksek ve en düşük puanını alan yarışmacılar açıklandı. TV8’de hafta içi her gün gündüz kuşağında izlenen Doya Doya Moda’da hem eğlenceli hem de gergin anlar yaşandı. Merak edilen 19 Kasım Perşembe Doya Doya Moda puanlaması haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2020, 18:20 Güncelleme 19 Kasım 2020, 18:20
Doya Doya Moda birincisi kim oldu? 19 Kasım Perşembe Doya Doya Moda puanlaması!

İÇİNDEKİLER

Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu'nun oturduğu Doya Doya Moda'da günün puanları şekillendi. 42 beden ve üstü yarışmacıların stillerini yansıttığı yarışma Bahar Candan'ın gelişiyle daha da eğlenceli hale geldi. Haftanın finalini yakından etkileyen Doya Doya Moda'da günün puanları nasıl şekillendi? TV8'in sevilen yarışması 19 Kasım Perşembe Doya Doya Moda puanlamasını haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

19 KASIM PERŞEMBE DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Ceren:20
Bahar:20
Özde:20
Rümeysa:7
Sabiha:13
Birben:18
Aleyna:19

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 80 puan ile Doya Doya Moda Özde oldu ve altın kolye ve bilekliği kaptı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Özde, Sabiha ve Funda girdi. Elenen isim Funda oldu.

DOYA DOYA MODA BİRBEN KİMDİR?

Dilan Birben çoşkun 1.74 boyunca ve 24 yaşında. Aslen İzmirli olan ve orada yaşayan Birben Coşkun, işletmecilik yapıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi Ekonometri bölümü mezunu. İşletmecilik yapan ve organizasyonla işleriyle ilgilenen genç yarışmacı, aynı zmaanda butik bir pastane sahibi. Doya Doya Moda tanıtımında kendisini tanıtan yarışmacı, "Benim için moda, insanın kendini ve vücudunu en iyi şekilde tanıyıp ifade edebilmesidir. Benim için olmazsa olmaz parçalar basenlerimi kapatan uzun ceketler" dedi.

RÜMEYSA BUYURAN KİMDİR?

Doya Doya Moda'nın 2. sezon yarışmacılarından Rümeysa Buyuran, 22 yaşında aslen Rizeli, 1.68 boyunda 95 kilo 46 beden. Tarzına çok güvendiğini söyleyen yarışmacı, "Bulunduğum yerde dikkat çekmeyi severim. Çünkü kendime güveniyorum. Herkes bana baksın istiyorum. Rakiplerim tabii ki benden korkmalı" dedi.