Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 18 Kasım Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu!

Merakla ve heyecanla beklenen Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu. TV8’de hafta içi her gün gündüz kuşağında izlenen Doya Doya Moda’da günün puanları nasıl şekillendi? Hafta ortasında günün en yüksek ve en düşük puanını hangi yarışmacı aldı? Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu yarışmada eğlenceli anlar yaşanırken rekabet de yine çok fazlaydı. Peki 18 Kasım Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu nasıl?

Giriş Tarihi 18 Kasım 2020, 18:19 Güncelleme 18 Kasım 2020, 18:19
Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu! 18 Kasım Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu!

İÇİNDEKİLER

42 beden ve üstü yarışmacıların modaya bakış açılarını yansıttığı fenomen yarışma Doya Doya Moda'da haftanın finalini yakından etkileyen günün puanları verildi. Bahar Candan'ın gelişiyle daha da eğlenceli anların yaşandığı Doya Doya Moda'da zaman zaman gerginlik ve duygusallık da yaşanıyor. Hafta ortasında Doya Doya Moda günün birincisi belli oldu izlemeyi kaçıranlar ise merak ederek araştırmalara başladı. İşte 18 Kasım Çarşamba Doya Doya Moda puan durumu

18 KASIM ÇARŞAMBA DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU

Bahar: 6
Özde: 14
Rümeysa: 11
Sabiha: 9
Birben: 12
Aleyna: 12

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 80 puan ile Doya Doya Moda Özde oldu ve altın kolye ve bilekliği kaptı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Özde, Sabiha ve Funda girdi. Elenen isim Funda oldu.

DOYA DOYA MODA ÖZDE KİMDİR?

Yarışmaya Mersin'den dahil olan Özde Karacan, 28 yaşında. Takı ve Aksesuar işleri ile uğraştığı bir dükkanı olan Karacan, ilk sezonunda katıldığı Doya Doya Moda'da kısa süre kalmasına rağmen adından söz ettirmişti. Giyim tarzı ile jüri üyelerinin dikkatini çeken Karacan 'haftanın birincisi olarak genç kızlara modayı öğreteceğim' sloganı ile iddialı bir yarışmacı olduğunu göstermişti. Doya Doya Moda 2. Sezonuna 24 Ağustos'ta dahil olan Özde, ilk sezonda olduğu gibi 2. Sezonda da katıldığı ilk hafta birincilik alarak iddiasını ortaya koydu.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.
Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu. Bahar Candan daha önce de bir moda yarışmasında yarışmıştı.