Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? Sadakatsiz oyuncuları kimler? Yemek masası sahnesi…

Gündemde en çok araştırılanlar arasında Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? Sadakatsiz oyuncuları kimler? Soruları yer alıyor. Kanal D’de başlayan ve kısa sürede büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisi 5.bölümü ile dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Uzun zamandır merakla beklenen yemek masası sahnesi yayınlandı ve Asya tüm gerçekleri derinin ailesinin önünde açıkladı. Şimdi Sadakatsiz 6.bölüm heyecanla bekleniyor, yayınlanan yeni fragmanda Volkan’ın da Asya’nın canını acıtmaya çalıştığı görünüyor. Peki bu ihanet ortamında güçlü kim olacak?

Giriş Tarihi 12 Kasım 2020, 11:25 Güncelleme 12 Kasım 2020, 11:29
Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? Sadakatsiz oyuncuları kimler? Yemek masası sahnesi…

İÇİNDEKİLER

Kanal D'nin Sadakatsiz dizisi son bölümü ile büyük heyecan yarattı. İzleyicilerin uzun zamandır beklediği Sadakatsiz yemek masası sahnesi yayınlandı ve tüm gerçekler gün yüzüne çıktı. Bundan sonra Volkan ve Derin'in nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Asya'nın ise güçlü tavrının değişip değişmeyeceği merak konusu. Henüz izlememiş olanlar ise Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? Sadakatsiz oyuncuları kimler? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte tüm detaylar…

SADAKATSİZ DİZİSİ HANGİ GÜN?

Çarşamba akşamları saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanıyor.

SADAKATSİZ 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çevresini saran yalan ve ihanet çemberinin gitgide köşeye sıkıştırdığı Asya, oğlunu ve düzenini korumak için son kozunu oynamaya karar verir. Tüm gerçeklerin ortaya çıktığı yemek masasında ve sonrasında yaşanacak yüzleşmeler tüm dengeleri kökünden sarsacaktır.

Asya'nın Volkan ve Derin arasındaki yasak aşkı herkese anlatmasından sonra Volkan hamlesini yapıyor. Asya ile bildiği bütün gerçekleri ortaya çıkarmaya kararlı olan Volkan, Asya'yı geçmişinden vuruyor! Asya'nın ailesinin geçirdiği kazadaki sis perdesi Volkan'ın açacağı velayet davasında etkili olacak mı? Asya bu hamleye nasıl tepki verecek?

SADAKATSİZ KONUSU NEDİR?

Medyapım tarafından bu sezon için Kanal D'ye Doktor Foster Dizisinden uyarlanacak olan sadakatsiz kadın erkek ilişkilerini ve evliliği sorgulayan bir konuyla ekrana geliyor.

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan (Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali'ye (Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır.

Dizide Doktor olarak çalışan ve mutlu bir evliliği olan kadın bir gün eşinin atkısında bir saç teli bulur ve bu durumdan şüphelenir. Kadın bu saç telinin kime ait olabileceğini araştırmaya başlar. Bir süre sonra kocasından şüphelendiği için kendisini suçlamaya başlayan kadın daha sonra kocasının gerçekten de kendisini aldattığını öğrenir ve bununla yüzleşmek ve baş etmek zorunda kalır. Üstelik aldatıldığı kadın kocasının iş arkadaşının kızıdır ve kız hamiledir.

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMDİR?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un yanı sıra; Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ile Selin Aydınlıoğlu yer alıyor.

SADAKATSİZ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Sadakatsiz dizisi BBC Studios'un 'Doctor Foster' isimli dizisinin Türkiye uyarlamasıdır.

DR. FOSTER DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Doctor Foster, ilk olarak 9 Eylül 2015'te yayınlanan bir BBC One drama televizyon dizisidir. Mike Bartlett tarafından yazılan beş bölümlük dizi, kocasının bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Dr Gemma Foster hakkındadır. Dizi, çocuklarını öldüren ve kocasının yeni gelinini zehirleyen Medea'nın hikâyesinden esinlenmiştir. 2. sezon 5 Eylül 2017'de başladı ve 3 Ekim 2017'de sona erdi.

Sadakatsiz 11 Kasım Çarşamba yayınlanan son bölümde Volkan ve Asya arasında hesaplaşma vakti geldi!

Volkan'ın ve arkadaşlarının ihanetiyle sarsılan Asya için büyük gün geliyor. İhanetin intikamını alabilmek için günlerce sabreden Asya, bu savaştan en az zararı alan taraf olmanın mücadelesine giriyor. Oğlu Ali için bir çok şeye göz yuman Asya, oyunun sonuna geliyor. Bu defa karar alan ve bunu uygulamaya koyan Asya, yaptığı intikam planıyla herkesi şoka sokuyor!

SADAKATSİZ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI