Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı: Osman Bey obaya döner dönmez tutuklanacak!

Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz izlenme rekorları kırdı. ATV’nin Çarşamba akşamları yayınlanan tarihi dizisi Kuruluş Osman için heyecan dolu geri sayım başladı. Fragmanda Osman Bey obaya döner dönmez tutuklanacak sözü hafızalara kazındı. Bu akşam izleyicileri ekrana kilitleyecek olan bölümde neler yaşanacağını haberimizde bulabilirsiniz. Son bölümü izlemeyi kaçıranlar da Kuruluş Osman son bölüm özetine göz atabilir. Osman Bey’i zor bir süreç bekliyor…

Giriş Tarihi 11 Kasım 2020, 15:30 Güncelleme 11 Kasım 2020, 15:31
Kuruluş Osman 33. bölüm fragmanı: Osman Bey obaya döner dönmez tutuklanacak!

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 33. bölüm bu akşam ATV ekranlarında olacak. Selcan Hatun karakterine hayat veren Didem Balçın da dizide yer alacak ve heyecan daha da artacak. Kuruluş Osman yeni bölümde kılıçlar çekiliyor ve Osman Bey obaya döner dönmez tutuklanacak sözleri kulaklarda yankılanıyor. Reytingleri alt üst eden Kuruluş Osman 33. yeni bölümde Osman Bey ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya gelecek. İşte yaşanacaklar...

KURULUŞ OSMAN 33. BÖLÜM FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Ertuğrul Gazi oğlu Osman! Ne pusatımı emanet ederim ne de kardeşlerimi!"

Kulucahisar Kalesi Bizans'ın eline geçiyor, Osman Bey ağabeyi Savcı Bey'le karşı karşıya geliyor. Oğlu Mönke'yi, Geyhatu'ya teslim ederek Kayı Obası'nı büyük bir tehlikeden kurtaran Osman Bey, Nikola'nın sürpriz bir baskınla Kulucahisar Kalesi'ni ele geçirdiği haberi ile sarsılır. Kulucahisar'ı her ne pahasına olursa olsun geri almaya karar veren Osman Bey, ağabeyi Savcı Bey'in tüm itirazlarına rağmen Nikola ve Flatyos'la yüzleşmeye gider. Aygül ve Selcan Hatun'un dönüşü obadaki dengeleri değiştirirken; Osman Bey'in sözünden çıkarak Kulucahisar'a gitmesi üzerine Savcı Bey, Osman Bey'in tutuklanması emrini verir...

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Flatyos'un kurduğu pusudan Bamsı Bey'in yardımı ile kurtulan Osman Bey; Mönke ve Yavlak Arslan'ın kurduğu tuzağa düşerek esir edilen ağabeyi Savcı Bey'i kurtarmak üzere harekete geçer.

Bamsı Bey, Kayı Obası'na dönerek Ertuğrul Bey'le buluşurken; Nikola ve Flatyos, Göktuğ'un zindandan kaçışına karşılık Gündüz Bey'e sürpriz bir saldırı düzenler ve anlaşmayı bozar.

Yavlak Arslan ise Osman Bey'e karşı Nikola ile ittifaka gider. Geyhatu nökerleriyle birlikte Kayı Obası'na gelir, onu durdurabilecek tek kişi ise Osman Bey'dir.

Dört cepheden kuşatılan Kayı Obası, Moğollara karşı nasıl direnecek? Osman Bey, Geyhatu ve Moğollar'ı durdurmak için nasıl bir plan kuracak?

Ertuğrul Bey, Osman Bey'in sözüne karşı gelmesine nasıl tepki verecek? Bala Hatun ve Hazal Hatun arasında köprüler atılıyor mu? Gündüz Bey'in akıbeti ne olacak?

Ertuğrul Bey'in Geyhatu'ya elçi gitme görevini Savcı Bey'e vermesi ile hayal kırıklığına uğrayan Osman Bey, babasının sözünü dinlemeyerek ağabeyinin peşine takılır.

Dündar Bey'i Nikola ile anlaşma yapmakla görevlendiren Ertuğrul Bey, bu anlaşma ile obanın iki ateş arasında kalmasının önüne geçmek istemektedir ancak Nikola ve Flatyos, kurdukları tuzakla ve anlaşmadaki 'kısasa kısas' maddesini kullanarak Göktuğ'u zindana atar.

Bamsı Bey'ın dönüşü ise Nikola ve Flatyos'un planlarına darbe vuracaktır. Osman Bey, kendisine kurulan oyunları bozabilecek mi? Göktuğ, zindandan kurtulabilecek mi?

Bamsı Bey'in dönüşü Kayı Obası'nda dengeleri nasıl değiştirecek? Ertuğrul Bey'in Osman Bey'e olan tavrının sebebi ne? Savcı Bey, Geyhatu'yu ikna edebilecek mi? Yavlak Arslan'ın planına kim engel olacak?