EDHO'da Derman efsanesi nihayet geliyor! Büyük bir savaşın başlayışına şahit olacaksınız! Behzat ise...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta yaşanacak gelişmelerle birlikte Korkmaz, Çakırbeyli ve Façalı ailelerinin savaşı yeni bir boyuta taşınacak. Geçen hafta yayınlanan bölümün son sahnesinde Behzat'ın takip esnasında pusuya düşürülüp vurulması olayların iyice karışmasına neden oluyor. EDHO 171. bölüm fragmanında Haşmet'in Korkmazları bitirmek için harekete geçtiği görülüyor. Yaman Korkmaz, hapishanedeki Derman'dan babasına haber getiriyor. Ağır bir pusuda yaralanan Behzat Façalı'nın ölüp ölmeyeceği ise akıllarda bir soru işareti olarak yer kaldı.

Giriş Tarihi 09 Kasım 2020, 21:53 Güncelleme 11 Kasım 2020, 00:15
EDHO’da Derman efsanesi nihayet geliyor! Büyük bir savaşın başlayışına şahit olacaksınız! Behzat ise...

İÇİNDEKİLER

EDHO'da Derman Korkmaz nihayet geliyor! Büyük bir savaşın başlayışına şahit olacaksınız. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. bölüm fragmanında kardeşinin acısını kaldıramayan Haşmet Façalı'nın Korkmazların evini basarak tek tek hepsinin peşine düştüğü görülüyor. Ayrıca diğer yandan Alparslan Çakırbeyli, Behzat'ın intikamı uğruna cezaevine giderek Derman Korkmaz'ın sonunu getirme planı kuruyor. Behzat Façalı'nın Yavuz'u takibi esnasında Yaman Korkmaz'ın adamları tarafından pusuya düşürülmesi haftaya damgasını vuran sahnelerden oldu. Dizinin sıkı takipçileri Emir Benderlioğlu tarafından canlandırılan karakterin diziden ayrılıp ayrılmayacağını merak ediyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 171. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haşmet Façalı, kardeşi Behzat'a yapılan hain saldırının intikamını almak için kolları sıvar. Hızır Reis'le birlikte yaptıkları intikam planlarında ise oklar Yaman Korkmaz'ın kardeşi Derman'ı göstermeye başlar.

'Kardeşe kardeş' diyen Haşmet, Hızır'la beraber hapishanedeki Derman'ın peşine düşer. Bu uğurda kan dökmekten çekinmeyen Haşmet Façalı, adamlarıyla bütün mahalleyi basar.

Masadan ve amcasının evinden kovularak kendi planlarını uygulamaya başlayan Alpaslan ise Yaman Korkmaz'a bir adım daha yaklaşır. Korkmaz'ı saklandığı delikten çıkarmak için hapishanedeki kardeşi Derman Korkmaz'ın peşine düşer.

Kendisinden başka kimsenin yanına yaklaşamayacağını düşünen Alpaslan, eşinin intikamına adım adım yaklaşır. Gücüne güç katan Alpaslan mahallenin ve garibanların gönlünü fetheder.

Ömür'ün evi terk etmesiyle zor günler geçiren İlyas Reis, şimdide yol arkadaşı Behzat'ın şokunu yaşamaktadır. Yavuz'un Behzat'a pusu kurmasıyla hayatı daha da zorlaşan İlyas Reis'in yardımına Hızır Reis koşar.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Seni masada görmek istiyoruz!"

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan için hayatta kalması için Yaman Korkmaz'la el sıkışmaya hazırdır. Yaman Korkmaz'ı masaya davet eden Hızır Reis'in aile içindeki gerilimleri de devam etmektedir.

Evi terk eden Hızır Reis, yerleştiği otelde Bahar Sincanlı'nın markajına takılır. Bahar'ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise Bahar'ın karşısına dikilir.

Emin adımlarla Hızır Reis'i avucunun içine almak üzere planlar yapan Bahar, çocukluk arkadaşı Ömür'ü de bir bilinmeze iter. Bahar yüzünden eşi İlyas'la arası açılan Ömür, evi ve İlyas'ı terk etmeye hazırdır.

Amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, Yaman Korkmaz'la mücadeleden kaçacak değildir. Korkmazların tek tek mekanlarını basarak sonunda Yaman Korkmaz'ı köşeye sıkıştırır. Yaman'ın babası Hamdi Korkmaz'ı eline geçiren Alpaslan, amcalarının hayatı ve mücadelesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.