MasterChef elenen isim ifşa oldu! 8 Kasım MasterChef Uğur mu elenecek?

Her hafta olduğu gibi bu hafta da MasterChef elenen isim ifşa oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olay iki haftadır düşüşe geçen Uğur’un gerçekten gidip gidemeyeceğini merak ettirdi. Sosyal medyada yapılan Masterchef ifşalarının ardı arkası kesilmiyor, bu hafta için de yorum yapıldı. Peki 8 Kasım MasterChef Uğur mu elenecek? Şuana kadar oynanan dokunulmazlık oyunlarından sonra eleme adayları kimler oldu?

Giriş Tarihi 08 Kasım 2020, 17:06 Güncelleme 08 Kasım 2020, 17:07
MasterChef elenen isim ifşa oldu! 8 Kasım MasterChef Uğur mu elenecek?

İÇİNDEKİLER

TV8'in sevilen yarışması Masterchef 2020 heyecanla izleniyor. Her hafta Pazar günü elenen isim belli oluyor. Öncesinde ise dokunulmazlık oyunları ile eleme adayları belirleniyor. İlk iki adya belirlendi ve üçüncü son aday ise bu akşam belli olacak. Yine sosyal medya üzerinden her hafta olduğu gibi MasterChef elenen isim ifşa oldu. Peki gerçekten 8 Kasım MasterChef Uğur mu elenecek? Masterchef eleme adayları kimler?

MASTERCHEF UĞUR ELENECEK Mİ?

Sosyal medya ifşalar genellikle gerçek çıkıyor. Masterchef Uğur'un elenip elenmeyeceği bu akşamki bölümle belli olacak.

MASTERCHEF UĞUR KİMDİR?

MasterChef yarışmacıları arasında yer alan Uğur Yılmaz Deniz 26 yaşında. Yarışmaya Antalya'dan katılan MasterChef Uğur aşçılık mesleğini yapıyor. Uğur en son Katar Doha'da 2 yıl aşçılık üzerine çalışmış.

Lezzet konusunda başarılı ancak sunum konusunda kendisini geliştirmesi gerektiğini söyleyen MasterChef Uğur, Bodrum'da da çalışmış.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef ilk eleme adayı: FURKAN

MasterChef ikinci eleme adayı: BARBAROS

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Emir
Eray
Sefa
Ayyüce
Furkan
Esra

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Serhat
Barbaros
Uğur
Özgül
Ebru