Sinan Güleryüz kimdir? Özge Özder ile evli olan Sinan Güleryüz kaç yaşında, nereli?

Gündemde Sinan Güleryüz kimdir? Sorusunun yanıtı merak edilerek araştırılanlar arasında yer alıyor. Oyuncu Özge Özder ile evli olan Sinan Güleryüz kaç yaşında, nereli? 2018 yılında hayatlarını birleştiren çift bebek heyecanı yaşıyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu gelişmeden sonra Sinan Güleryüz hakkındaki bilgileri arama motorları üzerinden sorgulamaya başladı. İşte merak edilenler…

Giriş Tarihi 06 Kasım 2020, 17:28 Güncelleme 06 Kasım 2020, 17:28
Sinan Güleryüz kimdir? Özge Özder ile evli olan Sinan Güleryüz kaç yaşında, nereli?

İÇİNDEKİLER

Mucize Doktor dizisinin başarılı oyuncusu Özge Özder, hayatını Sinan Güleryüz ile iki yıl önce birleştirdi, şimdi ise kızlarını bekliyor. Sinan Güleryüz kimdir? Sorgulaması arama motorları üzerinden çok fazla araştırılanlar arasında yer alıyor. Aralarında 8 yaş farkı olan Sinan Güleryüz ile Özge Özder'in hayatına dair bilgiler merak ediliyor. İşte Sinan Güleryüz hakkında detaylı bilgiler…

SİNAN GÜLERYÜZ KİMDİR?

33 yaşında olan Sinan Güleryüz müzisyendir.

İstanbul Opera ve Balesi müdürü Şamil Gökberk'ten dersler aldığını belirten Sinan Güleryüz tam 14 enstrüman çalabilmektedir. Dedesinin keman, amcasının kanun, diğer amcasının gitar, dayısının ise akordeon ve klavye çaldığını belirten Güleryüz müzisyen bir ailede yetişmiştir. Annesi güzellik uzmanıdır.

Aslan Ankara'lı olan müzisyen 8 yıl Emlak Bankası takımında voleybol oynamış ve bir çok şampiyonlukta pay sahibi olmuştur. Ardından bir çok takımda forma giymiş en son Beşiktaş ile görüşme yaptığı dönemde diz sakatlığı nedeni ile profesyonel voleybol hayatını noktalamak zorunda kalmıştır.

Ankara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu'dur. 2018 yılında başarılı oyuncu Özge Özder ile evlenmiştir.

Çift nişanlandıkları zaman sosyal medyada mutluluk paylaşımı yapmıştı.

Özge Özder, "Benim canım sevdiğim.. Bir yıl önce bugündü hayatıma girdiğin gün.. Kim derdi ki bir yıl sonra seninle bu günlere açacağız gözümüzü... Sen bana bu hayatta en güzel armağansın.. Bir yıldır hayatıma kattıkların ve varlığın için, bana böyle bir mutluluğu yaşattığın, "Bir ömür boyu benimle olur musun ?" dediğin için, kocaman yüreğin, cesur ve sevgi dolu kalbin için binlerce şükür .. seni çok ama çok seviyorum.. Sana bir ömür boyu binlerce kez 'EVET'" yazdı.