Alev Alev oyuncuları kimlerdir? Alev Alev konusu nedir ve hangi diziden uyarlama? İşte oyuncu kadrosu

Alev Alev oyuncuları kimlerdir? Show TV'de bu akşam saat 20.00'de konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çeken yeni bir dizi başlıyor. Pek çok ünlü ismin rol aldığı diziye dair detaylar izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Diziye dair detayları merak eden izleyiciler özellikle Alev Alev oyuncuları kimlerdir sorusuyla ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Alev Alev konusu nedir? Alev Alev hangi diziden uyarlama? İşte merak edilen oyuncu kadrosu

Giriş Tarihi 05 Kasım 2020, 19:44 Güncelleme 05 Kasım 2020, 19:44
Alev Alev oyuncuları kimlerdir? Alev Alev konusu nedir ve hangi diziden uyarlama? İşte oyuncu kadrosu

İÇİNDEKİLER

Uzun bir süredir tanıtımları heyecanla izlenen Alev Alev dizisi dikkat çeken oyuncu kadrosu ve konusuyla bu akşam ilk bölümüyle saat 20.00'de Show TV ekranlarında merhaba diyor. Dizinin oyuncu kadrosunu ve konusu merak eden izleyiciler ise özellikle şu saatlerde arama motorları üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Alev Alev oyuncuları kimlerdir? Alev Alev konusu nedir ve hangi diziden uyarlama? İşte oyuncu kadrosu

ALEV ALEV DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi…

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

ALEV ALEV HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Show TV ekranlarının yeni dizisi Alev Alev Fransız yapımı Le Bazar de la Charité dizisinden uyarlanmıştır.

ALEV ALEV NEREDE ÇEKİLİYOR?

Büyükçekmece'deki Alkent 2000 mahallesi var. Ev sahneleri burada çekilmektedir. Alev Alev dizisinin tanıtım çekimleri İstanbul Şile'de bulunan meşhur Ağlayankaya plajında gerçekleşirken Beykoz ayakkabı fabrikasında dizi setleri için kurulan platoda da çekimler yapıldı.

ALEV ALEV'İN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır.

Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek'in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

YANGIN SAHNESİ NASIL ÇEKİLDİ?

Dizide bir fabrika sarnıca dönüştürüldü ve uzmanlar eşliğinde gerçekten yakıldı. Ardında görkemli bir prodüksiyonun olduğu yangın sahnesi, hikayenin de kilit anı olacak.

Ay Yapım imzalı, ilk bölümüyle 5 Kasım Perşembe akşamı Show TV'de izleyiciyle buluşmaya gün sayan 'Alev Alev'in ilk bölümündeki yangın sahnesi dikkat çekecek.

Boş bir kum fabrikasının gerçek bir sarnıca dönüştürüldüğü yangın sahnesinin çekimleri 10 gün sürerken, toplam hazırlık ise tam 2 ayda gerçekleştirildi. Perde gibi en ince detayların bile sanat ekibinin hummalı çalışmasıyla özel olarak hazırlandığı sahne için kostüm ekibi kullanılan her kostümün pek çok yedeğini yaptı.

Bazı günler kamera arkası ekiple birlikte toplam 400 kişinin çalıştığı sahne için yangın uzmanı, itfaiye ve de bir hastanenin yanık ünitesinde görev alan doktorlardan derinlemesine bilgi alındı.