Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu?

Haftanın ilk gününde yine bir kaptanlık oyunu vardı, peki Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Pazar akşamı Tanya’nın elenmesi ve artık yedeklerden yeni bir yarışmacının da gelmeden devam ettiği Masterchef’te yarışmacılar arasında yine kıyasıya bir rekabet vardı. En iyi tabağı çıkararak kaptanlık oyununu kazanan yarışmacı diğer takımın kaptanını da belirleme şansı elde etti. Peki Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu? Mavi ve kırmızı takımlar nasıl şekillendi, hangi takımın yarışmacıları daha az kaldı? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 03 Kasım 2020, 09:57 Güncelleme 03 Kasım 2020, 09:59
Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu?

İÇİNDEKİLER

TV8'in fenomen yarışması Masterchef yine ilgiyle izlendi. Yeni bir haftada yine heyecan dolu bir kaptanlık mücadelesi vardı. Herkes en iyi tabağı çıkarabilmek için canla başla mücadele verdi. Mehmet, Somer ve Danilo Şefler lezzetleri tadarak eleştirilerini yaptı ve puanlarını verdi. Peki bu hafta Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Haftayı yakından etkileyen Masterchef yeni takımlar nasıl oluştu? Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının kimler olduğunu haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Pazartesi akşamları gerçekleşen kaptanlık mücadelesinde bu hafta yarışmacılar ilk turda pankek yapmak için mücadele verdi. Çikolatalı, orman meyveli ve on katlı yapılması istenen pankek için şefler yarışmacılara 25 dakika süre verdi. Özgül, Furkan, Ebru, Uğur, Eray, Esra'nın pankekleri devrilmesinden dolayı değerlendirilmedi. Barbaros, Ayyüce, Emir, Sefa ve Serhat ise ikinci tura kaldı.

İkinci turda ise şefler yarışmacılardan 30 dakika içinde tuzlu krep yapmasını istedi. Bu etapta Sefa, Barbaros, Emir'in yaptığı krepleri değerlendiren şefler en iyi krebi yapan isim olarak Emir'i seçti. Şeflerin oylaması sonucu mavi takıma kaptan olan Emir kırmızı takımın kaptanlığına ise Serhat'ı getirdi.

MAVİ TAKIMDA KİMLER VAR?

Emir

Furkan

Esra

Eray

Ayyüce

Sefa

KIRMIZI TAKIM

Serhat

Barbaros

Uğur

Özgül

Ebru