Masterchef Esra kimdir? Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

Gündemde Masterchef Esra kimdir? Sorusunun yanıtı merak edilerek sıklıkla araştırılıyor. TV8’in fenomen yarışması 2020 Masterchef Türkiye ilgiyle izleniyor ve yarışmacılarının hayatları da merak ediliyor. Dikkat çeken yarışmacılar arasında Masterchef Esra da yer alıyor. Hem yemekleriyle hem de konuşmalarıyla ön plana çıkan Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

Giriş Tarihi 03 Kasım 2020, 13:26 Güncelleme 03 Kasım 2020, 13:26
Masterchef Esra kimdir? Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Daha önce Yemekteyiz programında da yarışan Esra Tokelli Masterchef'in iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor. Zaman zaman eleme potasına girse de kendine ve el lezzetine olan güveni ile ön plana çıkan ve diğer yarışmacılara sözünü esirgemeyen yarışmacının hayatına dair bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Masterchef Esra kimdir? Masterchef Esra Tokelli kaç yaşında, nereli, evli mi?

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ KİMDİR?

MasterChef Esra, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. Esra Tokelli, ev hanımı olup geçimini, dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlamaktadır. Yemek yapmayı çok sevdiğini, bu yüzden zamanının çoğu mutfakta geçtiğini, bu yüzden MasterChef'e katılmaya karar verdiğini belirtti.
24 yaşında bir oğlu olduğunu ifade eden Tokelli, "şu an en çok istediğim yerdeyim, MasterChef'teyim" diyerek yarışmaya olan ilgisinin altını çizmektedir.

Esra Tokelli'nin Instagram hesabı: https://www.instagram.com/esratokelli/

MASTERCHEF ESRA HANGİ TAKIMDA YER ALIYOR?

MAVİ TAKIM

Emir

Furkan

Esra

Eray

Ayyüce

Sefa

KIRMIZI TAKIM

Serhat

Barbaros

Uğur

Özgül

Ebru