Masterchef eleme adayları kimler? 31 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kazanan takım hangisi oldu?

Dün akşamdan bu yana Masterchef eleme adayları kimler? Sorusunun yanıtı merak edilerek sıklıkla araştırılıyor. TV8’in fenomen yarışması Masterchef’te yine bir dokunulmazlık oyunu vardı ve son eleme adayları da belirlendi. Peki 31 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kazanan takım hangisi oldu? Bireysel dokunulmazlık kimin oldu? Bu akşam için nefesler tutuldu ve eleme potasındaki yarışmacılar mücadele verecek.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2020, 09:49 Güncelleme 01 Kasım 2020, 09:49
Masterchef eleme adayları kimler? 31 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kazanan takım hangisi oldu?

İÇİNDEKİLER

Masterchef'te dün akşam yine heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu vardı ve hem kırmızı hem de mavi takım kıyasıya mücadele verdi. Peki 31 Ekim Masterchef dokunulmazlığı kazanan takım hangisi oldu? Bireysel dokunulmazlığı kazanan da elenmesi yönünde bir isim söyledi. Haftanın son dokunulmazlığı oynandı ve tüm eleme adayları belli oldu. Peki Masterchef eleme adayları kimler? Bu akşam elenecek isim belli olacak.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Bu akşam pizza yapan takımlar arasında başarılı olan Kırmızı takım oldu. Mavi Takım ise bireysel dokunulmaz için kolları sıvadı.

MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununu Ayyüce kazandı.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de bu akşam dokunulmazlığı kazanan Ayyüce, eleme potasına Uğur'u gönderdi. Mavi takım oylaması sonucunda ise Eray da eleme potasına gitti.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI

Furkan, Serhat, Barbaros, Uğur, Tanya, Eray

MAVİ TAKIM

Özgül - Kaptan

Barbaros

Esra

Uğur

Ayyüce

Eray

KIRMIZI TAKIM

Tanya - Kaptan

Serhat

Furkan

Emir

Ebru

Sefa