EDHO'da yeni isimler bomba etkisi yaratacak! Yeni hamleyle düşmanların bahtı bağlanıyor

Salı akşamları milyonları aksiyon dolu sahneleriyle ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a 6. sezonun ilk bölümlerinden itibaren yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Pelin Akil, Engin Benli, Adnan Biricik, Muhammed Cangören, Öner Ateş ve Rıdvan Aybars Düzey gibi ünlü isimleri kadrosuna dahil eden diziye son bölümde 3 yeni oyuncu daha katıldı. Diziye bu hafta Kubilay rolünde Kürşat Demir, Cihan'ın yeğeni rolünde Burak Pamuk ve Hamdi Korkmaz'ın adamı rolünde Alp Özgür Yaşin katıldı.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2020, 22:05 Güncelleme 30 Ekim 2020, 22:17
EDHO’da yeni isimler bomba etkisi yaratacak! Yeni hamleyle düşmanların bahtı bağlanıyor

İÇİNDEKİLER

EDHO'da yeni isimler bomba etkisi yaratacak. ATV ekranlarında 6. sezonuyla yoluna devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Son bölümde Alparslan ve Hızır Çakırbeyli arasındaki sorun giderek büyüyor ve Alparslan 'baba' olmayı tercih ederek amcalarına karşı cephe almaya başladı. Bu hafta yayınlanan 169. bölümde diziye Kubilay karakteriyle Kürşat Demir, Yaman'ın babası Hamdi Korkmaz'ın adamı rolünde Alp Özgür Yaşin ve Cihan'ın yeğeni karakteriyle Burak Pamuk dahil oldu. Yeni oyuncuların diziye dahil olmasıyla birlikte heyecanın giderek artacağı ve Korkmaz-Çakırbeyli savaşında yeni cepheler açılacağı görülüyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

"Hızır devreye giriyor!"

Hızır Çakırbeyli, hayatının en büyük sınavını canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan'la verir. Başına buyruk yaptığı baskınlar yüzünden yeğenini masadan kovan Hızır Reis, bununla yetinmeyip aileden de kovar.

ALPASLAN YENİ BİR YOLA GİRİYOR

Akıl hocalığını yapan Şahin Ağa'nın yol vermesiyle hayatında yeni bir sayfa açan Alpaslan, aklının yanına bir de bilek gücünü katar. Teyzesi Ceylan Çakırbeyli'yi de karşısına alan Alpaslan, intikam ateşiyle yanarak düşmanlarının karşısına çıkmaya hazırdır.

EN BÜYÜK ENGEL KORKMAZLAR

Mafya babalığı yaparak mazlumun, güçsüzün ve düşkünün yanında olmak için Çakırbeyli soyadını geride bırakan Alpaslan'ın önündeki en büyük engel ise Korkmazlardır.

KUBİLAY EN BÜYÜK SİLAHI OLUYOR

Bu uğurda yeni bir ekip kuran Alpaslan'nın büyük silahı ise Kubilay olacaktır. Tüm masaya savaş açan Yaman Korkmaz'ın şimdiki durağı ise Haşmet Façalı olur.

YAMAN KORKMAZ, HAŞMET FAÇALI'NIN EVİNE GİDİYOR

Façalı'nın evine giden Yaman Korkmaz, tehditlerini havada savurur. Hızır Reis ise düşmanın sinsi planlarına karşı kendi planlarını devreye sokmaya hazırdır.

Hızır'ın başı dertten kurtulmuyor!

Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Alpaslan'ın başına buyruk verdiği kararlar yetmezmiş gibi Hızır Reis bu kez de kardeşi İlyas yüzünden zor durumda kalmıştır. Hızır Reis, Bahar Sincanlı'yı affetmiştir. İlyas Çakırbeyli, abisini zor bir karar vermek zorunda bırakır. Bahar Sincanlı'nin kalemini eşi Ömür Çakırbeyli'ye rağmen kırmakla yetinmeyen İlyas, abisinden habersiz verdiği kararlara bir yenisi ekler.

Korkmazlarla süren mücadelede herkesin sevdiği Şahin Ağa arada kalır. İlyas, Yaman'a ise büyük bir ders verir. Masadan kovulmasına rağmen yaşananları unutamayan Alpaslan'ın, pervasız davranışları devam eder. Herkesten habersiz Yaman Korkmaz'ın gizli mekanına baskın yapan Alpaslan'ın bu kez başı büyük bir belaya girer.

Yardımına ise canından çok sevdiği amcası koşar. Hemen her fırsatta hırsızların başı olduğunu iddia eden Yaman Korkmaz'ın ise arkasındaki gücün babası olduğu ortaya çıkar. Çakırbeyliler, Sincanlılar ve Korkmazlar'ın birbirleriyle olan anlaşmazlıkları her geçen gün artarken, bir gelişmede Façalı ailesinde yaşanır. Haşmet Façalı'nın büyük sırrı ortaya çıkar.