Nasipse Olur konusu ve oyuncuları! Nasipse Olur filmi ne zaman çekildi?

Arama motorları üzerinden sıkça Nasipse Olur konusu ve oyuncuları kimler? Vizyona girdiğinde çok severek izlenen film hakkındaki bilgiler izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak ve ilgiyle izlenecek olan farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Nasipse Olur filmi ne zaman çekildi? İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 29 Ekim 2020, 17:28 Güncelleme 29 Ekim 2020, 17:28
Nasipse Olur konusu ve oyuncuları! Nasipse Olur filmi ne zaman çekildi?

İÇİNDEKİLER

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Selahattin Sancaklı'nın oturduğu Nasipse Olur bu akşam televizyon ekranlarına gelecek. Başrollerinde Algı Eke ve Burak Sevinç'in yer aldığı Nasipse Olur konusu ve oyuncuları kimler? 2020 yılının Şubat ayında çekilen Nasipse Olur filmi, özellikle romantik komedi filmlerini sevenleri keyiflendirecek.

NASİPSE OLUR KONUSU NEDİR?

Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer'in hayatı peş peşe gelen felâketlerle altüst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar'ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. "

Boyabatlı'nın umudunun bittiği yerde inadı başlar" derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, 'Ya nasip' diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer'in imdadına hızır gibi yetişir.

NASİPSE OLUR OYUNCULARI KİMLER?

Nasipse Olur filmi oyuncuları arasında Burak Sevinç, Algı Eke, Kıvanç Baran Aslan, Zeyno Eracar gibi isimler yer alıyor.