Nil Karataş kimdir? Nil Karataş kaç yaşında, evli mi?

Nil Karataş kimdir? Sorusunun yanıtı arama motorları üzerinden sıkça araştırılanlar arasında yer alıyor. Pop müziğin sevilen ismi Nil Karataş 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışması ile tanınmıştı. Bugün Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan şarkıcı Nil Karataş’ın hayatı izleyiciler tarafından merak edildi.İşte Nil Karataş kaç yaşında, evli mi? Sorusunun yanıtı…

Giriş Tarihi 28 Ekim 2020, 11:05 Güncelleme 28 Ekim 2020, 11:05
Nil Karataş kimdir? Nil Karataş kaç yaşında, evli mi?

İÇİNDEKİLER

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı hafta içi her gün sabah kuşağında ekrana geliyor. Bugünkü konukları arasından İşte Benim Stilim programından tanınan Nil Karataş da yer alıyor. 2017 yılında bir evlilik yapan ve kısa bir süre sonra ayrılan şarkıcı Nil Karataş Sana Güvenmiyorum şarkısını seslendirdi ve izleyicilere keyifli anlar yaşattı. İşte Nil Karataş hakkında merak edilenler..

NİL KARATAŞ KİMDİR?

Nil Karataş 1984 yılında İzmir'de doğdu. Nil Karataş yaş olarak 36 yaşındadır. Yemekteyiz, O Ses Türkiye ve İşte Benim Stilim yarışma programlarına katıldıktan sonra ünlenen Nil Karataş, konservatuarda keman ve piyano bölümünden mezun oldu.

Katıldığı yarışma programlarından sonra seyirci sayesinde ünlü olduğunu ifade eden Karataş, "Aslında beni siz ünlü yaptınız o dönemlerde ben yarışmalara katılıyordum, Yemekteyiz'e katıldım, İşte Benim Stilim'e katıldım gençtim ve hayata bir kez geliyorum neden katılmayacağım. Yemekteyiz'e ben başvuru yaptım annem için sonra 'bana sen katıl' dedi ama ben yemeğin Y'sini bilmiyordum" ifadelerini kullanmıştı.

Küçük yaşlarından itibaren müziğe ilgisi olduğunu belirten Nil Karataş, yarışma programlarıyla popülerleşmesinin ardından hızlı bir şekilde müzik dünyasına adım attı. Ajda Pekkan ve Emel Müftüoğlu gibi ünlü sanatçıların vokalistliğini yaptı. Ardından tek başına kariyer basamaklarını tırmanmak isteyen Karataş, Mühür ismini verdiği ilk albümünü piyasaya sürdü. Nil Karataş şarkıları arasında ise Sana Güvenmiyorum, Kolay Değil Ki, Sevmeyeceğim, Eros, Can Durdukça, Gümbür Gümbür, Mühür, Bana Sor ve Hüküm yerini aldı.

Özel hayatına dair çok fazla detay bulunmayan Nil Karataş, 2017 yılında hayatını Alper Kalafçıoğlu ile birleştirdi. Aile yakınları ve dostlarının katıldığı törenle dünyaevine giren çift kısa süre sonra ayrılık kararı verdi.

SANA GÜVENMİYORUM ŞARKI SÖZÜ

Yüzündeki izler bаnа sorаrsаn eğer
Futursuz olmаnın bedeli olmаlı
Yаşlı gözlerin, titreyen ellerin
Günаhkаr olmаnın diyeti olmаlı

Kimine dаr kimine yаr bu sevdа
Tükettik bunudа dаhа bаşındа
Kimine yаr bаnа dаr bu sevdа
Bunu dа söyledim sаnа bаşındа

Yeminler etsen Allаh biliyor desen
İçini görüyorum sаnа güvenmiyorum
Yаğmur bu yаğаr diner, gücenen vаrsа gider
Sebebim аynı sаnа güvenmiyorum