Masumlar Apartmanı 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları!

TRT 1’in yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir? Salı akşamları izleyiciyle buluşan dizinin son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da merak edilerek araştırılmaya başlandı. İşte Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları, merak konusu olan tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 28 Ekim 2020, 12:32 Güncelleme 28 Ekim 2020, 12:32
Masumlar Apartmanı 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları!

İÇİNDEKİLER

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile kendine hayran bırakan Masumlar Apartmanı dizisinde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilen Masumlar Apartmanı'nda Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci'yi görünce çılgına dönüyor. Evi temizlerken suların kesilmesi ise daha büyük felaketi beraberinde getiriyor. Masumlar Apartmanı konusu ve oyuncuları hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 8.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacaktır.

MASUMLAR APARTMANI 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye evinin salonunda, babasıyla yan yana oturan İnci'yi görünce çıldırır. İşler çığırından çıkar. Safiye ve Gülben İnci tarafından "kirletilen" evlerini temizlemeye çalışırlar. Hikmet de bu durumdan nasibini alır. Ege babasının kaybolmasından sorumlu tuttuğu Han'la tartışır. Bu durum Han ve İnci arasında gerilime sebep olur. Safiye evi İnci'nin "kirinden" arındırmaya çalışırken olmaz denilen olur ve sular kesilir. Ege babasının kaybolmasıyla ilgili gerçeği öğrenince yıkılır. Esra Esat'tan Han'ın karanlık tarafını gösteren bir bilgi öğrenir. İnci'nin Han'la ilgili kafası iyice karışacaktır.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı , yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben'in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han'ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Farah Zeynep Abdullah

Birkan Sokullu

Ezgi Mola

Merve Dizdar

Alper Saldıran

Metin Çoşkun

Esra Ruşan

Atilla Şendil

Emir Özden

Uğur Uzunel

Gizem Katmer