Kuruluş Osman 31. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle

Kuruluş Osman 31. bölüm izle seçeneği sorgulanıyor. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman bu akşam 31. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizide bu hafta Ertuğrul Bey'in Geyhatu'ya elçi gitme görevini Savcı Bey'e vermesi ile hayal kırıklığına uğrayan Osman Bey, babasının sözünü dinlemeyerek ağabeyinin peşine takılıyor. Bamsı Bey'ın dönüşü ise Nikola ve Flatyos'un planlarına darbe vuracaktır. Osman Bey, kendisine kurulan oyunları bozabilecek mi? İşte Kuruluş Osman son bölüm izleme linki

Giriş Tarihi 28 Ekim 2020, 20:47 Güncelleme 29 Ekim 2020, 00:03
Kuruluş Osman 31. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle

İÇİNDEKİLER

Kuruluş Osman 31. bölüm izle! Kuruluş Osman son bölüm izle seçeneği akşam saatlerinden itibaren dizinin sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Yeni bölümde Dündar Bey'i Nikola ile anlaşma yapmakla görevlendiren Ertuğrul Bey, bu anlaşma ile obanın iki ateş arasında kalmasının önüne geçmek istemektedir ancak Nikola ve Flatyos, kurdukları tuzakla ve anlaşmadaki 'kısasa kısas' maddesini kullanarak Göktuğ'u zindana atar. İşte dizinin son bölümünü izleme linki

ATV CANLI YAYIN İLE KURULUŞ OSMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN 31. BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Beni hayal kırıklığına uğrattın Osman!"

Ertuğrul Bey'in Geyhatu'ya elçi gitme görevini Savcı Bey'e vermesi ile hayal kırıklığına uğrayan Osman Bey, babasının sözünü dinlemeyerek ağabeyinin peşine takılır.

GÖKTUĞ'U ZİNDANA ATIYOR

Dündar Bey'i Nikola ile anlaşma yapmakla görevlendiren Ertuğrul Bey, bu anlaşma ile obanın iki ateş arasında kalmasının önüne geçmek istemektedir ancak Nikola ve Flatyos, kurdukları tuzakla ve anlaşmadaki 'kısasa kısas' maddesini kullanarak Göktuğ'u zindana atar.

OSMAN BEY'E KURULAN OYUNLAR

Bamsı Bey'ın dönüşü ise Nikola ve Flatyos'un planlarına darbe vuracaktır. Osman Bey, kendisine kurulan oyunları bozabilecek mi?

BAMSI BEY DÖNÜYOR

Göktuğ, zindandan kurtulabilecek mi? Bamsı Bey'in dönüşü Kayı Obası'nda dengeleri nasıl değiştirecek? Ertuğrul Bey'in Osman Bey'e olan tavrının sebebi ne? Savcı Bey, Geyhatu'yu ikna edebilecek mi? Yavlak Arslan'ın planına kim engel olacak?