Ramo ve Söz dizilerindeki performansıyla büyük takdir toplamıştı! Yeni sezonda o diziyle dönüyor

Star TV ekranlarında geçtiğimiz dönemlerde yayınlanan Söz ve Show TV ekranlarında yayın hayatına devam Ramo dizisinin çok sevilen isimlerinden birisi olan Görkem Sevindik son olarak Ramo dizisinde karşımıza çıktı. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncunun yeni sezonda Kırmızı Kamyon adlı dizide oynayacağı çok konuşulanlar arasında yer aldı. Konu hakkında yapımcı şirketten yapılacak açıklama bekleniyor.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 23:39 Güncelleme 23 Ekim 2020, 23:39
Ramo ve Söz dizilerindeki performansıyla büyük takdir toplamıştı! Yeni sezonda o diziyle dönüyor

İÇİNDEKİLER

İlk olarak Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı Pusat Çakır karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Görkem Sevindik ardından rol aldığı Söz ve Ramo dizilerinde de çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin ilk sezonunda Boz karakterini canlandıran ünlü oyuncunun yeni sezondaki adresinin belli olduğu konuşuluyor. Yeni sezonda Görkem Sevindik'in Kırmızı Kamyon adlı dizide rol alacağı konuşuluyor.

GÖRKEM SEVİNDİK YENİ SEZONDA HANGİ DİZİDE OYNAYACAK?

Görkem Sevindik'in yeni sezonda Kırmızı Kamyon adlı dizide rol alacağı söylentiler arasında yer aldı. Ancak konu hakkında dizinin yapımcı şirketinden resmi bir açıklama yapılmadı.

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR?

Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde yaşamıştır. Dizide Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Çakır'ı canlandırmıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Pusat karakteri ile yaşayan Görkem Sevindik, Kalbim Seni Seçti, Söz ve Ramo gibi yapımlarda rol almıştır.

Emin Ersin Sevindik'in kardeşidir. Kardeşi de Görkem gibi oyuncudur.

Ödüller

2014 Magazin Gazetecileri Derneği, Umut Vaat Eden Oyuncu
2018 Türkiye Gençlik Ödülleri, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu
2018 Ayaklıgazete Ödülleri, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu

2018 Medya ve Sanat Ödülleri, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu
2019 İstanbul Aydın Üniversitesi, En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu

Televizyon

2010-2016, Kurtlar Vadisi Pusu, Pusat Çakır
2017-2019, Söz (dizi), Üstçavuş Mücahit Serdengeçti(Keşanlı)
2020, Ramo (dizi), Boz