İpek Erdem kimdir? Hayat Bilgisi’nin Barbie’si İpek Erdem kaç yaşında? Son hali şaşırttı!

Gündemde sıkça araştırılanlar arasında İpek Erdem kimdir? Sorusu yer alıyor. Yıllar önce yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde Barbie lakaplı Gamze karakterine hayat veren İpek Erdem yaptığı değişimle herkesi şaşırtmayı başardı. Dış görünüşünde yaptığı bu farklılık ile adeta bambaşka biri olan Hayat Bilgisi’nin Barbie’si İpek Erdem kaç yaşında? İşte son hali…

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 11:10 Güncelleme 23 Ekim 2020, 11:10
İpek Erdem kimdir? Hayat Bilgisi’nin Barbie’si İpek Erdem kaç yaşında? Son hali şaşırttı!

İÇİNDEKİLER

Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken İpek Erdem en son Kuzgun dizisinde rol almıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan İpek Erdem yıllar önce Hayat Bilgisi dizisinde rol almış ve sarı uzun saçlarıyla Barbie lakabını almıştı. Herkesin hafızalarına kazınan İpek Erdem kendinde öyle bir değişim yaptı ki herkesi şaşırtmayı başardı. İpek Erdem'in son hali ve hayatına dair bilgileri derledik.

İPEK ERDEM KİMDİR?

İpek Erdem, 1984 yılında Bursa'da doğmuştur. Baba tarafından aslen Elazığ'lıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun oldu. Bursa Devlet Tiyatrosunda Kazım ile Havva, Osmaniye Kültür Merkezinde ise Hansel ve Gratel adlı oyunlarda yer aldı. İlk oyuncululuk deneyimini Hayat Bilgisi dizisi ile yaşayan İpek Erdem, Karınca Yuvası, Aşk Kapıyı Çalınca, Elveda Rumeli, Aman Annem Görmesin, Beş Şehir, Yer Gök Aşk, Böyle Bitmesin ve Eve Dönüş dizilerinde rol almıştır. İpek Erdem şimdilerde, Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Kuzgun dizisinde Şermin karakterine hayat vermektedir. İpek Erdem, 1.70 metre boyunda ve 55 kilodur.

İpek Erdem'in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzgun (Şermin) (TV Dizisi)
2017 – Semur: Şeytanın Kabilesi (Merve) (Sinema Filmi)
2017 – Dünyanın En Güzel Kokusu 2 (Beril) (Sinema Filmi)
2015 – Eve Dönüş (Canan) (TV Dizisi)
2013 – Böyle Bitmesin (TV Dizisi)
2010 – Yer Gök Aşk (Münevver) (TV Dizisi)
2008 – 2009 – Beş Şehir (Mehtap) (Sinema Filmi)
2008 – Aman Annem Görmesin (Burcu) (TV Dizisi)
2007 – Elveda Rumeli (Nevreste) (TV Dizisi)
2007 – Aşk Kapıyı Çalınca (Ela) (TV Dizisi)
2006 – Karınca Yuvası (Mine) (TV Dizisi)
2003-2006 – Hayat Bilgisi (Gamze) (TV Dizisi)