Gülşah Saraçoğlu kimdir? Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

Doya Doya Moda yarışmasının güzel jürisi Gülşah Saraçoğlu kimdir? Başarılı modacı Gülşah Saraçoğlu özel hayatıyla da sık sık magazin gündemine gelen isimler arasında yer alıyor. Sevgilisi ile üçüncü kez barışan modacının hayatına dair bilgiler de araştırılan önemli konulardan biri. Peki Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim? İşte hayatı hakkında merak edilenler…

Giriş Tarihi 21 Ekim 2020, 16:52 Güncelleme 21 Ekim 2020, 16:52
Gülşah Saraçoğlu kimdir? Gülşah Saraçoğlu kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

İÇİNDEKİLER

Gülşah Saraçoğlu kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. TV8'in stil yarışması Doya Doya Moda'daki eleştirileri ile dikkat çeken Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisinin kim olduğu da merak edilenler arasında yer alıyor. Gülşah Saraçoğlu Gökhan Göz ile sevgilidir ve üçüncü kez barıştılar. Gülşah Saraçoğlu'nun hayatına dair merak edilen bilgiler de haberimizin içeriğinde yer alıyor.

AŞK YENİDEN BAŞLADI

Gülşah Saraçoğlu'nun iki kez ayrıldığı sevgilisi Gökhan Göz ile üçüncü kez barışması magazin gündemine düştü. Gülşah Saraçoğlu'nun 18 Eylül'de ameliyat olması, Gökhan Göz'ün de hastaneye ziyarete gitmesiyle aradaki buzlar eridi, yeniden ilişkilerine şans verdiler.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu 1982 doğumludur. Moda sektörünün önde gelen isimleri arasında yer alan Saraçoğlu, Dilek Hanif'in asistanı olarak sektöre girmiştir.

İlk çalışmalarını Hande Yener için yaptı. Ardından Nükhet Duru için kostümler hazırladı. Heute Couture atölyesinde Nicole Kidman, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Demet Akalın, Nükhet Duru, Sibel Can, nazan Öncel gibi isimler için çalışmıştır.

2011 yılında Eda Taşpınar ve Deniz Berdan ile birlikte Sen Yeter Ki İste adlı program yapmıştır.

Dubai'de mağazası bulunmaktadır.

2010 yılında Selçuk Yentur ile evlenip 2012'de boşanmıştır. 2014 yılında yeniden evlendikten sonra 2015'te boşanmıştır. 11 Ocak 2018'de ise Yentur ile nişanlanmıştır. 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu vardır.