Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl ayrıldı mı? Bomba iddia!

Gündemde en çok araştıılanlar arasında Burcu Kıratlı kimdir? Sorusunun yanıtı yer alıyor. magazin gündeminden düşmeyen isimler arasında Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl var ve bu kez bomba bir iddia ile konuşuluyor. Geçtiğimiz yıl boşanan ve tekrar bir araya gelen çiftten kötü haber geldi. Peki Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl ayrıldı mı? İddialara göre bu kez ayrılık sebebi anlaşmazlık değil, peki Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl çifti neden ayrılık noktasına geldi?

Giriş Tarihi 19 Ekim 2020, 10:24 Güncelleme 19 Ekim 2020, 15:32
Burcu Kıratlı kimdir? Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl ayrıldı mı? Bomba iddia!

İÇİNDEKİLER

İkinci kez nikah masasına oturmaları beklenen Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl'dan kötü haber geldi ve ayrıldıkları haberleri gündemde yer aldı. Ayrılığın sebebi ise magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Peki Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl neden ayrıldı? Bu gelişme üzerine arama motorları üzerinden Burcu Kıratlı kimdir? Sorusunun yanıtı da araştırılmaya başlandı. İşte merak edilenler…

SİNAN AKÇIL BURCU KIRATLI'YI ALDATTI MI?

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; geçtiğimiz aylarda verdiği röportajda baba olmak istediğini söyleyen şarkıcı Sinan Akçıl'ın dileği gerçek oluyor. Ancak bebeğin annesi birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı değil. İddiaya göre; bebeğin annesi, Sinan Akçıl'ın bir süredir birlikte olduğu Azeri psikolog sevgilisiymiş. Nez isimli, Bakülü bir ailenin kızı olan sevgilisine körkütük âşık olan şarkıcı, bir süre önce evi terk ederek yakın arkadaşı DJ Mert Aydın'ın evine yerleşmiş.

BURCU KIRATLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Burcu Kıratlı, 23 Temmuz 1989, İstanbul doğumlu. İlkokul öğrenimini Ata Koleji'nde, ortaokul öğrenimini BJK Koleji'nde, lise öğrenimini ise Bebek Yeni Yıldız Koleji'nde tamamlayarak Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünden lisans derecesi ile mezun olmuştur. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer alan Kıratlı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Actor Studio eğitimi almış ve yine aynı yerde 2 sezon boyunca kadrolu oyuncu olarak görev yapmıştır.

İlk dizi rolünü 2010 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Elde Var Hayat isimli dizide Yağmur karakteri ile aldı. 2013 yılında ise Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Su ve Ateş filminde Helin karakteri ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. 2014 yılında vizyona giren Peri Masalı filminde Peri karakterini canlandırdı. Bu filmdeki rolü nedeniyle saçlarını kazıtması gündem oldu. Bu film projesinden sonra tekrar TV ekranlarına geri dönen Kıratlı, Diriliş: Ertuğrul dizisinde Gökçe karakteriyle izleyici karşısına çıktı. TV kariyeri devam ederken aynı zamanda 2015 yılında Bizim Hikaye isimli filmde Elif karakterini canlandırdı. Son olarak, Aşk ve Mavi dizisinde, "Mavi" karakterini canlandırmıştır.

24 Aralık 2018'de Sinan Akçıl ile evlendi. Çift boşanma kararı aldı.Ailelerinin araya girmesiyle barışan çift, yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşıyor ve yeniden evlenme planları yapıyordu.