Turgut, Bamsı ve Selcan'ın olmaması merak uyandırıyor! Efsane isimler yeni sezonda...

ATV ekranlarında yeni sezona merhaba diyen Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Gazi ve Savcı Bey obaya adım attı ve heyecan doruklara çıktı. Kuruluş Osman dizisinde Turgut Alp, Bamsı ve Selcan'ın olmaması akılları karıştırdı. Yeni sezonda dizinin efsane isimlerinin kadroya ne zaman katılacağı merak konusu. Bölümde Bamsı ve Selcan karakterlerinin olmaması dikkat çekerken Diriliş Ertuğrul'daki Turgut Alp karakterinin diziye dahil olup olmayacağı akıllarda yanıt bekleyen bir soru olarak yer aldı.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2020, 23:03 Güncelleme 17 Ekim 2020, 23:03
Turgut, Bamsı ve Selcan’ın olmaması merak uyandırıyor! Efsane isimler yeni sezonda...

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan Kuruluş Osman dizisinde Turgut Alp, Bamsı Alp ve Selcan Hatun'un olmaması merak uyandırıyor. Dizinin yayınlanan yeni bölümlerinde Turgut Alp, Bamsı ve Selcan'ın olmaması akılları karıştırdı. Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez, Selcan karakterini canlandıran Didem Balçın ve Diriliş Ertuğrul'da Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un ne zaman diziye geri döneceği izleyiciler tarafından cevaplanması beklenen sorular arasındaki yerini aldı.

KURULUŞ OSMAN'A O İSİMLER NE ZAMAN KATILACAK?

Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonunda yer alan Bamsı karakteriyle Nurettin Sönmez ve Selcan karakteriyle Didem Balçın'ın isimleri ikinci sezon ilk bölüm jeneriğinde de yer aldı. Nurettin Sönmez ve Didem Balçın ilerleyen haftalarda diziye dahil olacak.

TURGUT ALP KURULUŞ OSMAN'A DAHİL OLACAK MI?

Cengiz Coşkun'un canlandırdığı Turgut Alp'in diziye dönmesi bekleniyor. Çünkü tarihi kaynaklarda Osman Gazi'nin fetihleri esnasında Turgut Alp'in yer aldığı görülüyor. Ancak konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

TURGUT ALP VE OSMAN BEY DÖNEMİ

(1298-1299 yıllarında) Turgut Alp İnegöl kalesinin kuşatmış ve bu kalenin de Osmanlı beyliği eline geçmesini sağlamıştır.

Osman Bey beyliği arazisini Oğuz töresine uyarak yakın akraba ve silah arkadaşlarına "dirlik" olarak vermiştir. Böylece Eskişehir kardeşi Gündüz Bey'e, Karacahisar oğlu Orhan Bey'e, Yarhisar Hasan Alp'e ve İnegöl Turgut Alp'e verilmiştir.

KURULUŞ OSMAN 29. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Pusatımızın erişemediği yerde aklımızla iş göreceğiz!"

Sezona zirvede başlayan ve ilk bölümüyle çok konuşulan rekortmen dizi Kuruluş Osman'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Kuruluş Osman'ın 29'uncu bölümünde, Osman Bey kendisine kurulan tuzağı bertaraf etmek için mücadele ediyor.

Babasıyla buluşmak üzere Kayı Obası'ndan ayrılan Osman Bey kendisine kurulan tuzaktan kurtulmak için mücadele ederken; uç bölgesindeki faaliyetlerine başlayan Nikola ve Flatyos, Kayı Obası'na geliyor.

Savcı Bey'in obaya gelişi heyecan yaratırken, Osman Bey'in akıbetinin belirsizliği Bala Hatun'u endişeye sürüklüyor. Osman Bey ölümcül tuzaktan kurtulabilecek mi?

Kayı Obası'na gelen Nikola ve Flatyos'un planı ne? Ertuğrul Bey, oğlunu bulabilmek için nasıl bir hamle yapacak?

Savcı Bey, kardeşi Osman Bey'in kayıp olduğunu öğrenince nasıl hareket edecek? Bala Hatun, Ertuğrul Bey'e kendini kabul ettirebilecek mi?