Sinan Özen ve Burcu Kartal'ın 8 aylık bebekleri Neva 7. kez ameliyata girdi!

Sinan Özen ile eşi Burcu Kartal'ın 8 aylık kızı Neva, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle 6 altı kez ameliyat geçirmişti. Neva, bugün 7'inci kez ameliyat masasına yattı. Ameliyat öncesi duygusal anlar yaşayan Özen'in sözleri eşini gözyaşlarına boğdu.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2020, 14:44 Güncelleme 17 Ekim 2020, 15:25
Sinan Özen ve Burcu Kartal’ın 8 aylık bebekleri Neva 7. kez ameliyata girdi!

İÇİNDEKİLER

Sanatçı Sinan Özen, 2016 yılında Burcu Kartal ile dünya evine girdi. Çiftin 8 ay önce Neva ve Sanberk adını verdikleri ikizleri dünyaya geldi. Ancak ailenin mutlulukları kızlarının rahatsızlığı nedeniyle kısa sürdü.

"ÖNCE ALLAH'A SONRA DOKTORLARA EMANET ETTİK"

56 yaşındaki ünlü şarkıcı Sinan Özen'in 8 aylık bebeğini Neva, bağırsaklarındaki rahatsızlık nedeniyle bu sabah 7. kez ameliyata alındı. Bebeklerini ameliyathaneye uğurlarken duygu dolu anlar yaşayan acılı aile, o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak dua istedi.

Videoda Sinan Özen, kızını ameliyata uğurlarken "Bebeğim, kızım iyi olacaksın. Korkma kızım, sen çok güçlüsün" derken anne ise gözyaşlarına hakim olamadı. Şarkıcı yaptığı paylaşımda "Neva'mızı önce Allah'a, sonra 7. kez doktorlarımıza emanet ettik" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLER SESSİZ KALAMADI

Özen'in paylaşımına kısa sürede binlerce destek mesajı gelirken ünlü isimler de sessiz kalamadı.

Bir çocuk annesi Almeda Abazi, "Allah yardımcınız olsun. Şifa versin inşallah küçük meleğe. Sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim size bağışlasın. Dualarımız sizinle" derken Sevim Emre de "Rabbim acil şifalar versin. Çok geçmiş olsun" dedi.