Sıkmazsan adam değilsin! EDHO 168. bölüm fragmanında Yaman'ın babasından düşmana dev hamle...

ATV ekranlarında 6. sezonuyla büyük beğeni toplayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu hafta yaşanan gelişmeler heyecanı zirvelere çıkardı. Hızır'ın Bahar tarafından vurulmasının hemen ardından Yaman Korkmaz ve İlyas Çakırbeyli arasındaki büyük savaş başladı. Son sahnede otelde karşı karşıya gelen ikilinin konuşmasının ardından İlyas, Yaman'ın kafasına silah dayadı ve Yaman Korkmaz bu hamlenin ardından İlyas'a "Sıkmazsan adam değilsin" dedi. EDHO 168. bölüm fragmanında ise Yaman'ın babasından sürpriz hamle geliyor.

Giriş Tarihi 17 Ekim 2020, 15:39 Güncelleme 17 Ekim 2020, 15:39
Sıkmazsan adam değilsin! EDHO 168. bölüm fragmanında Yaman’ın babasından düşmana dev hamle...

İÇİNDEKİLER

EDHO 168. bölüm fragmanında Yaman'ın babasının gelmesiyle sürpriz bir hamle yapılıyor. Korkmazların mekanını basan İlyas Çakırbeyli tuzağa düşürülüyor ve Yaman tarafından esir alınıyor. Diziye gelecek hafta usta oyuncu Muhammed Cangören, Yaman Korkmaz'ın babası karakteriyle dahil oluyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Yaman'ın babasının gelmesiyle heyecan doruklara çıkacak ve Çakırbeyli-Korkmaz savaşı farklı bir boyut alacak. İşte EDHO 168. bölüm fragmanı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Hızır senin yüzünden ölüyor!"

Alpaslan'ın Celal Sincanlı'yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis'in peşine düşer.

HIZIR ÇAKIRBEYLİ ÖLECEK Mİ?

Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli'nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar.

FAÇALI AİLESİYLE ARALAR AÇILIYOR

Alpaslan'ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar.

HAŞMET FAÇALI'NIN ÖFKESİ

Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı'nın infazını gerçekleştiren Alpaslan'ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister.

İLYAS REİS OLUYOR

Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister.

BAHAR İNFAZ EDİLECEK Mİ?

Bu uğurda Ömür'ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı'nın infazını abisi Yavuz'a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar'la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir.

YAMAN KORKMAZ HERKESİ TEHDİT EDİYOR

Yaman Korkmaz'ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.