EDHO'da ünlü oyuncunun ayrılığı herkesi şaşırtıyor! Yeni sezonda 2 isimle birlikte veda etti

ATV ekranlarında salı akşamlarına damgasını vuran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen hafta 166. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yeni sezonun ilk bölümünde Alparslan'ın eşi Özlem karakterine hayat veren Selin Işık ve Faruk karakterini canlandıran Mert Öğüt çatışma sırasında hayatını kaybederek diziye veda etmiş oldu. Ayrıca Kurtlar Vadisi'ndeki Abdülhey rolüyle nam salan EDHO'nun Fahri'si Kenan Çoban dizinin jeneriğinde yer almadı. Böylece üç oyuncu diziye veda etmiş oldu.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 15:32 Güncelleme 12 Ekim 2020, 21:17
EDHO’da ünlü oyuncunun ayrılığı herkesi şaşırtıyor! Yeni sezonda 2 isimle birlikte veda etti

İÇİNDEKİLER

EDHO'da ünlü oyuncunun ayrılığı herkesi şaşırtıyor. Salı akşamları izleyiciler tarafından heyecanla takip edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni sezonda 3 isim veda etti. Dizide Fahri Baba olarak bilinen Kenan Çoban, Özlem'i canlandıran Selin Işık ve Faruk karakterine hayat veren Mert Öğüt diziden ayrıldı. Kenan Çoban'ın diziden ayrılması ise izleyicileri şaşırttı.

EDHO'DA 3 OYUNCU DİZİYE VEDA ETTİ

Alparslan'ın eşi Özlem karakterine hayat veren Selin Işık ve Faruk karakterini canlandıran Mert Öğüt çatışma sırasında hayatını kaybederek diziye veda etti. Ayrıca Kurtlar Vadisi'ndeki Abdülhey rolüyle nam salan EDHO'nun Fahri'si Kenan Çoban dizinin jeneriğinde yer almadı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Hemen Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşeceksin!"

Alparslan kendisine ve ailesine yapılan hain saldırı sonrasında hayatından vazgeçmek uğruna intikam yemini eder. Olayın faillerini bulmak için gözünü karartan Alparslan, karşısında duran amcası Hızır Çakırbeyli'yi bile ezmeye göze almıştır.

ALPARSLAN OLAYIN PEŞİNDE

Adım adım iz süren Alparslan, ipin ucunu masaya kadar takip eder. Bu intikam masadaki herkesi birbirine düşürürken, hedef haline gelir. Bu uğurda dünürleri Haşmet Façalı'yı da karşısına almıştır.

ALPARSLAN MASADA KİMİ VURUYOR?

Masanın kuralını hiçe sayan Alparslan silahını ateşler. Hızır ise kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir.

HIZIR, YAMAN KORKMAZ'IN MEKANINDA

Alparslan'a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz'ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur.

SİNCAN AİLESİ ÇAKIRBEYLİLERE BELA OLUYOR

Dünürü Haşmet Façalı'nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer.

ÇAKIRBEYLİLER BEKLENMEDİK BİR DÜŞMANLIKLA KARŞI KARŞIYA

Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşer.

EDHO'DAN 3 BOMBA TRANSFER!

Ünlü oyuncu Pelin Akil, Kurtlar Vadisi'nde avukat Nizamettin Güvenç olarak tanıdığımız Adnan Biricik ve son olarak Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileriyle dikkat çeken Engin Benli'nin dizinin kadrosuna katıldığı görülüyor.

EDHO 167. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Hızır senin yüzünden ölüyor!"

Alparslan'ın Celal Sincanlı'yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis'in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli'nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar. Alpaslan'ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar.

Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı'nın infazını gerçekleştiren Alpaslan'ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister. Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür'ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı'nın infazını abisi Yavuz'a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar'la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz'ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler.