Peaky Blinders 6.sezon ne zaman? Peaky Blinders konusu ve oyuncuları!

Film ve dizi izleyicilerinin arama motorları üzerinden merakla araştırdıkları arasında Peaky Blinders 6.sezon ne zaman? Sorusu yer alıyor. Netflix’te yayınlanan ve 5 sezon boyunca ilgiyle izlenen Peaky Blinders dizisinin yeni sezonunun başlayacağı tarih merak ediliyor. peki Netflix’ten konuya dair bir açıklama yapıldı mı? Henüz izlememiş olanlar ise Peaky Blinders konusu ve oyuncuları hakkındaki araştırmalarını sürdürüyor.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2020, 15:05 Güncelleme 09 Ekim 2020, 15:05
Peaky Blinders 6.sezon ne zaman? Peaky Blinders konusu ve oyuncuları!

İÇİNDEKİLER

Peaky Blinders hayranlarının merakla beklediği haber geldi mi, Peaky Blinders 6.sezonun yayınlanacağı tarih belli oldu mu? Dönem dizilerini severler Netflix'te 5 sezon boyunca yayınlanan ve ödüller alan Peaky Blinders'ın yeni sezonunun başlamasını bekliyor. Yeni izlemeye başlayacak olanlar ise Peaky Blinders konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek istiyor. İşte detaylar…

PEAKY BLINDERS 6. SEZON NE ZAMAN?

Peaky Blinders dizisinin 6. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı ve yayın tarihi belli olmadı. Dizinin yönetmeni tarafından yapılan açıklamada, 6. sezon için çalışmaların başladığı bildirildi.

Yeni sezon tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

PEAKY BLINDERS KONUSU NEDİR?

Dizide Birinci Dünya Savaşı sırasında devlete karşı gelen bahis çeteleri, komünistler ve devlet arasındaki husumeti konu alınıyor. İlerleyen bölümlerde savaş sonrası İngiltere halkının nasıl parçalandığı anlatılıyor. Bahsi geçen çete ise şapkalarındaki jiletlerle insanları kör etmeleriyle ünlü bir çete. Çete üyeleri soygunculuk ve at yarışları ile geçimini sağlıyor. Bu sebeple halk üzerinde büyük bir korkuya neden oluyor. Çetenin bir soygunda yaptığı hatanın ardından, şehre yeni gelen bir müfettiş ile işler karışmaya başlıyor. Böylece çetenin aldığı rüşvetler azalıyor ve işleri zor duruma düşüyor. Çetenin lideri ise her zamankinden daha acımasız olmaya başlıyor.

PEAKY BLINDERS OYUNCULARI KİMLER?

Peaky Blinders dizisinin başrolünde Cillian Murphy,Sam Neill,Helen McCrory yer almaktadır. Yaratıcısı ise Steven Knight'dır.

PEAKY BLINDERS 5. SEZON BÖLÜM ÖZETLERİ

1. Kara Salı
Amerika'dan gelen kötü haberler nedeniyle Shelby ailesi acilen yönetim kurulunu toplar. Ada bir sır saklar. Geçmişinden biri Tommy'nin karşısına gazeteci olarak çıkar.

2. Kara Kediler
Anonim mesajlar korku verici bir hâl alır. Michael'ın sadakati sorgulanır. Tommy, Oswald Mosley'den bir teklif alır.

3. Strateji
Aberama, intikam için Glasgow'a gider. Tommy kendisini tehdit eden Mosley'nin ayağını kaydırmaya karar verir. Hummalı şekilde Linda'yı arayan Arthur kontrolünü kaybeder.

4. Döngü
Tommy ateşkes ilan ederek Jimmy McCavern ile buluşur. Ortaya kârlı bir iş fırsatı çıkar. Aberama'dan intikamını erteleyip aşka öncelik vermesi istenir.

5. Şok
Tommy'nin faşistlerle ilgili verdiği bilgileri üstlerine ileten Ben Younger beklenmedik sonuçlarla karşılaşır. Tommy, akıl hastanesindeki birini ziyaret eder.

6. Bay Jones
Michael aile toplantısında cüretkâr bir teklifte bulunur. Köstebeğin kimliği tespit edilir. Tommy eski bir düşmanından Mosley'yi saf dışı etme planı için yardım ister.