Diriliş'in Alıncak'ı, Vadi'nin Nizamettin'i geliyor! EDHO bu sezon ekranlarda fırtınalar estirecek

5 sezondur ATV ekranlarında büyük bir heyecanla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Yeni sezonda yaşanacak gelişmeleri merak eden izleyiciler 166. bölüm için geri sayıma başladı. EDHO'ya bu sezon Kurtlar Vadisi'nde Nizamettin Güvenç rolüyle hafızalara kazanan Adnan Biricik, son olarak Diriliş Ertuğrul'da Alıncak olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu Engin Benli katılıyor. Şimdi gözler bu akşam yayınlanacak bölümde yaşanacak olaylara çevrildi.

Giriş Tarihi 06 Ekim 2020, 18:54 Güncelleme 06 Ekim 2020, 18:55
Diriliş’in Alıncak’ı, Vadi’nin Nizamettin’i geliyor! EDHO bu sezon ekranlarda fırtınalar estirecek

İÇİNDEKİLER

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni kadrosuyla bu sezon ekranlarda fırtınalar estirecek. Yeni sezonda dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Pelin Akil, Adnan Biricik ve Engin Benli katıldı. 166. bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler ise heyecan yarattı. Eşi Özlem'in acı kaybıyla sarsılan Alparslan'ın masada Haşmet Façalı'yı vurup vurmayacağı merak konusu oldu.

EDHO 166. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Hemen Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşeceksin!"

Alparslan kendisine ve ailesine yapılan hain saldırı sonrasında hayatından vazgeçmek uğruna intikam yemini eder. Olayın faillerini bulmak için gözünü karartan Alparslan, karşısında duran amcası Hızır Çakırbeyli'yi bile ezmeye göze almıştır.

ALPARSLAN OLAYIN PEŞİNDE

Adım adım iz süren Alparslan, ipin ucunu masaya kadar takip eder. Bu intikam masadaki herkesi birbirine düşürürken, hedef haline gelir. Bu uğurda dünürleri Haşmet Façalı'yı da karşısına almıştır.

ALPARSLAN MASADA KİMİ VURUYOR?

Masanın kuralını hiçe sayan Alparslan silahını ateşler. Hızır ise kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir.

HIZIR, YAMAN KORKMAZ'IN MEKANINDA

Alparslan'a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz'ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur.

SİNCAN AİLESİ ÇAKIRBEYLİLERE BELA OLUYOR

Dünürü Haşmet Façalı'nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer.

ÇAKIRBEYLİLER BEKLENMEDİK BİR DÜŞMANLIKLA KARŞI KARŞIYA

Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşer.

EDHO'DAN 3 BOMBA TRANSFER!

Ünlü oyuncu Pelin Akil, Kurtlar Vadisi'nde avukat Nizamettin Güvenç olarak tanıdığımız Adnan Biricik ve son olarak Diriliş Ertuğrul ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizileriyle dikkat çeken Engin Benli'nin dizinin kadrosuna katıldığı görülüyor.

PELİN AKİL KİMDİR?

Pelin Akil 17 Nisan 1986'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Rent Müzikali, Marika'nın Serveti, Abim Geldi, İstanbulname, Depo ve Sersefil-Korkuyorum sevgilim gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır.

ADNAN BİRİCİK KİMDİR?

Adnan Biricik (9 Haziran 1959), Türk aktör. Orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayıp, üniversite "lisans" eğitimi için, Ankara'ya taşındı. 1978 yılında Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü "yüksek" kısmından mezun oldu. Mezun olduğu senenin ertesinde kurulan İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı kadrosu ile görev alarak, Devlet Tiyatroları'na katıldı. Aynı zamanda İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarında bulundu. Bazılarında da ödül sahibi oldu. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, gerek radyo tiyatrosu, gerek seslendirme, gerekse, televizyon ve sinema alanlarında çalışmalar yaptı. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olarak görev yapmaktadır.

ENGİN BENLİ KİMDİR?

Engin Benli 23 Şubat 1970 İzmir doğumludur. Engin Benli; Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İlk öğretimini, İzmir'de tamamladıktan sonra lisans eğitimini Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 1995 yılında tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak başladı.