Masterchef kim elendi? Masterchef’ten bilerek elendiğini söyleyen yarışmacı kim?

Heyecanla ve merakla beklenen Masterchef kim elendi? Sorusunun yanıtı belli oldu. Peki dokunulmazlığı hangi takım almıştı, bireysel dokunulmazlığı kim kazanmıştı? Eleme potasına giren yarışmacılar canla başla mücadele ederek elenmekten kurtulmaya çalışırken bir kişi tam tersini yaptı. Jüriler tabakta bilerek bir hatanın yapıldığını belirterek yarışmacılardan bunu itiraf etmesini istedi. Masterchef’ten bilerek elendiğini söyleyen yarışmacı herkesi şoke etti. Peki bu kişi kimdi? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 05 Ekim 2020, 10:07 Güncelleme 05 Ekim 2020, 10:07
Masterchef kim elendi? Masterchef’ten bilerek elendiğini söyleyen yarışmacı kim?

İÇİNDEKİLER

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Masterchef Türkiye yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Her Pazar olduğu gibi dün akşamki bölümde de eleme heyecanı vardı. Potaya giren yarışmacılar en iyi tabağı çıkarmak için uğraştı, uğraşmayan ve bilerek kötü yapan yarışmacı ise elendi. Peki bu hafta Masterchef'e veda eden isim hangisi oldu? Masterchef'ten elenmek için kötü tabak çıkaran isim kimdi?

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Elenen isim ise Duygu oldu ve MasterChef Duygu, bilerek elendiğini söyledi.

"BİLEREK YAPTIM"

Elenen isim Duygu oldu ve yarışmanın takipçileri, bugünkü bölümde yaşananları araştırmaya başladı. Mehmet Şef, eleme oyununun sonuçlanmasına dakikalar kala çarpıcı bir soru sordu ve "Tabağını bilerek kötü yapan biri var mı" dedi.

Duygu ise, bilerek elendiğini söyleyerek "Bir tercih yapmak zorunda kaldım, akademik kariyerim ağır bastı" dedi.

MASTERCHEF DUYGU KİMDİR?

35 yaşında olan Duygu Acarsoy, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İnsan Kaynakları'ndan mezun oldu. Özel bir üniversitede eğitmen şef olarak görev yapıyor. Yarışmaya Ankara'dan katılan Duygu, aslen Muğlalı. İspanya ve Almanya'da eğitimler alarak bir çok yerde şef olarak çalıştı.

Profesyonel pasta ve ekmekçilik eğitimi alan yarışmacının ayrıca dondurma ve sorbe üzerine eğitimleri de bulunuyor.

ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

3 Ekim 2020 MasterChef Türkiye son bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Mavi ve Kırmızı takımlar arasında Mehmet, Danilo, Somer şeflerin jüriliğinde yapılması istenen menüyü yemek bazında yapılan değerlendirme ile KIRMIZI takım kazandı.

Dokunulmazlık oyununda kırmızı takım karşısında başarısız olan mavi takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Mehmet, Danilo, Somer şeflerin fırın yemeği olarak istedikleri bir yemeği yapmalarının istendiği bireysel dokunulmazlık oyunu sona erdi ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ÖZGÜL oldu.

Öte yandan bireysel dokunulmazlığı kazanan Özgül, yarışmanın kuralları gereği kendi takımından bir kişiyi yarın ki eleme gecesi için eleme potasına soktu ve ERAY eleme adayı oldu. Takım içerisinde yapılan oylamayla da en fazla eleme oyunu alan SEFA haftanın son eleme adayı oldu.