Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? Nerede, ne zaman çekildi?

Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir? Fenomen film serisinin yedincisini yayın akışında gören izleyiciler hakkındaki bilgileri merak ederek arama motorları üzerinden sorgulamaya başladı. Vizyona girdiği yıl izlenme rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? Peki Hızlı ve Öfkeli 7 nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 04 Ekim 2020, 18:07 Güncelleme 04 Ekim 2020, 18:07
Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 7 oyuncuları kimler? Nerede, ne zaman çekildi?

İÇİNDEKİLER

Aksiyonu ve macerayı sevenlerin vazgeçilmez film serisi Hızlı ve Öfkeli 7 bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken film 2015 yılında ABD'de de vizyona girmişti, hala ilgiyle izleniyor. Yönetmen koltuğunda James Wan'ın oturduğu Hızlı ve Öfkeli 7 konusu nedir, oyuncuları kimler? Hızlı ve Öfkeli 7 ile ilgili bilgileri haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Dominic Toretto ve arkadaşları artık eskiden olduğu gibi suç dünyasından uzaklaşmaya karar vermişlerdir. Hikayenin öncesinde Owen Shaw'u hastanede yoğun bakıma gönderdikten sonra yollarını ayırmışlardır. Ancak Shaw'un kardeşi Deckard Shaw ona bunları yapanları bulup intikamı almak için ilk önce Torretto olmak üzere ekibin üyelerini tek tek öldürmeye yemin etmiştir. Aynı zamanda Jakarde adlı Somalili bir terörist ve Mr.Nobody diye bilinen bir üst düzey hükümet görevlisi, Tanrının Gözü isminde çok önemli bir bilgisayar yazılımını ele geçirmek istemektedirler. Toretto takımı bir araya getirerek güzel bir anlaşma yapar. Bu plana göre tanrının gözünü ele geçirerek peşlerindeki Shaw'dan da kurtulacaklardır. Fakat planlar istedikleri gibi ilerlemez. Peşlerindeki kötü adam Dom'dan daha zeki çıkacaktır ve takım olarak büyük tehlikeler yaşayacaklardır.

HIZLI VE ÖFKELİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Paul Walker (Brian O'Conner)
Vin Diesel (Dominic Toretto)
Dwayne Johnson (Luke Hobbs)
Michelle Rodriguez (Letty Ortiz)
Jordana Brewster (Mia Toretto)
Tyrese Gibson (Roman Pearce)
Ludacris (Tej Parker)
Lucas Black (Sean Boswell)
Jason Statham (Deckard Shaw)
Nathalie Emmanuel (Ramsey)
Djimon Hounsou (Mose Jakande)
Tony Jaa (Kiet)
Ali Fazal (Safar)
Elsa Pataky (Elena Neves)