Kuaförüm Sensin kim elendi? Kuaförüm Sensin sunucusu ve jüri üyeleri kim?

Hafta içi gündüz kuşağının sevilen programı Kuaförüm Sensin kim elendi? Show TV’de yayınlanan ve her gün ilgiyle takip edilen yarışmada yine bir haftanın finali yaşandı. Daha önceki sunucu ve jüri üyeleri değişen yarışmada 10 bin TL ödülü kim kazandı? Jüri üyelerinin yorumlarını yaptığı ve puanlarını verdiği Kuaförüm Sensin’de neler yaşandı? Kuaförüm Sensin sunucusu ve jüri üyeleri kim? Sorusunun yanıtını da haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2020, 15:14 Güncelleme 02 Ekim 2020, 15:33
Kuaförüm Sensin kim elendi? Kuaförüm Sensin sunucusu ve jüri üyeleri kim?

İÇİNDEKİLER

Her gün 5 yarışmacının saç modeli ve makyajı yaparak büyük ödül için yarıştığı Kuaförüm Sensin'de yine bir haftanın finali gerginliği vardır. Zaman zaman keyifli zaman zaman ise tartışmaların yaşandığı anlar oldu. Peki puanlar nasıl şekillendi, Kuaförüm Sensin 2 Ekim eleneni hangi yarışmacı oldu? Kuaförüm Sensin'de bu haftanın birincisi olan 10 bin TL'yi kapan kim oldu? İşte yaşananlar…

KUAFÖRÜM SENSİN HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Kuaförüm Sensin yarışmasında haftanın birincisi günün en yüksek puanını alarak 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Tayfun ve Serap ikilisi bu haftanın birincisi olarak ödülün tadını çıkarttı

KUAFÖRÜM SENSİN KİM ELENDİ?

2 Ekim 2020 Cuma günü Kuaförüm Sensin haftanın finalinde en düşük puanı alarak yarışmaya ve hayallerine veda etmek zorunda kalan yarışmacı Eylem ile Meltem ikilisi oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN TAYFUN KİMDİR?

1978'de Ankara'da doğan ünlü kuaför uzun süredir kuaförlük yapmaktadır. 2008 yılında Wella Uluslararası Trend Vision yarışmasında birinci olmuştur. Ülkemizi Porterkiz'de temsil eden ünlü kuaför renklendirme uzmanı, saç tasarımcısı ve tiyatro oyuncusudur. Moda, defile ve reklam çekimlerinde görev alan ünlü kuaför ayrıca eğitmenlikte yapmaktadır. Jüri koltuğunda Bülent Ersoy, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in yer aldığı yarışma programında saç, moda ve makyaj hakkında halka bilgiler de veriliyor. Cuma günü yayınlanan bölümden sonra yayınlanan fragmanda Tayfun Ateşoğlu'nun görülmesi oldukça ilgi ile karşılandı.

KUAFÖRÜM SENSİN FORMATI NEDİR?

Jüri koltuğunda şov dünyasının yıldızlarından Fatih Ürek, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber, Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç ve kırık fönün mucidi Adnan Serter'insaç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor.

KUAFÖRÜM SENSİN SUNUCUSU ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı, sunucu Ayşe Çiğdem Batur , 13 Temmuz 1982 tarihinde dünyaya geldi. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu. Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Çiğdem Batur Deli Gönül, Bizim Hikaye, Pinhan, Papatyam gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.