Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO 6. sezon tarihi belli oldu mu?

ATV’nin izlenme rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? 6.sezonu ile izleyicilerle buluşacak olan dizinin hangi tarihte başlayacağı merak edilerek gündemde sıkça araştırılıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları yayınlanan fragman ile birlikte daha da heyecanlandı. Peki EDHO 6. sezon tarihi belli oldu mu? Dizinin yeni sezonunda kadroya yeni isimler de katıldı. İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 02 Ekim 2020, 17:02 Güncelleme 02 Ekim 2020, 17:06
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? EDHO 6. sezon tarihi belli oldu mu?

İÇİNDEKİLER

ATV'da Salı akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için geri sayım başladı. Televizyon ekranlarının uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz güçlü oyuncu kadrosu ile yeni macerelarıyla izleyicileriyle buluşacak. Dizi sezonunun açılmasıyla birlikte EDHO 6. Sezon da merakla beklenmeye başlandı. Peki EDHO 6. sezon tarihi belli oldu mu?

EDHO YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU!

6 Ekim Salı akşamı saat 20:00'de ATV ekranlarında olacak

EDHO YENİ SEZON İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

"Hemen Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşeceksin!"


Alparslan kendisine ve ailesine yapılan hain saldırı sonrasında hayatından vazgeçmek uğruna intikam yemini eder. Olayın faillerini bulmak için gözünü karartan Alparslan, karşısında duran amcası Hızır Çakırbeyli'yi bile ezmeye göze almıştır. Adım adım iz süren Alparslan, ipin ucunu masaya kadar takip eder. Bu intikam masadaki herkesi birbirine düşürürken, hedef haline gelir.

Bu uğurda dünürleri Haşmet Façalı'yı da karşısına almıştır. Masanın kuralını hiçe sayan Alparslan silahını ateşler. Hızır ise kendisi üzerinden yapılan hain planların henüz farkında değildir. Alparslan'a yapılan saldırının izini sürerek soluğu Yaman Korkmaz'ın mekanında alan Hızır, düşmanlarının gözüne bakarak meydan okur. Dünürü Haşmet Façalı'nın ön ayak olmasıyla masaya oturan Sincanlı ailesi ise Çakırbeyli ailesinin başına çorap örer. Çakırbeyliler beklenmedik bir düşmanlıkla karşı karşıya kalacaktır. Çakırbeylilerden intikam almak için yemin eden Bahar ise, Hızır Çakırbeyli'nin peşine düşer.

YENİ OYUNCULAR KATILDI!

Milyonların heyecanla beklediği "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" altıncı sezona kendi günü ve saatinde başlayacak! Başrollerinde; Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Pelin Akil Altan ve Engin Benli'nin yer aldığı dizi yeni sezona bomba gibi giriyor. Beş sezon boyunca yaşanan heyecan, yeni sezonda da devam edecek. Bu sezon güç dengeleri değişecek. Çakırbeyli Ailesi bir kez daha gücünü tüm Türkiye'ye gösterecek. Yenilenen kadrosuyla heyecanın artacağı Eşkıya, her salı atv ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam edecek.