Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? 29 Eylül Salı Doya Doya Moda puan durumu!

Gündemde sıkça araştırılan sorular arasında Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? Yer alıyor. TV8’in sevilen stil yarışmasında büyük beden yarışmacılar modaya bakış açısını yansıtıyor. Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu’nun oturduğu yarışmada günün konseptine göre puanlar veriliyor. Peki haftanın ikinci gününde en yüksek ve en düşük puanı kimler aldı? 29 Eylül Salı Doya Doya Moda puan durumu nasıl şekillendi?

Giriş Tarihi 29 Eylül 2020, 18:23 Güncelleme 29 Eylül 2020, 18:23
Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? 29 Eylül Salı Doya Doya Moda puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Doya Doya Moda'da 42 beden ve üstü yarışmacılar stillerini sergiliyor. Hafta içi her gün ilgiyle izlenen Doya Doya Moda'da yeni haftanın ikinci gününde puanlar verildi. Zaman zaman eğlenceli zaman zaman ise gergin anların yaşandığı yarışmada hangi yarışmacı kaç puan aldı? Doya Doya Moda günün birincisi hangi yarışmacı oldu? 29 Eylül Salı Doya Doya Moda puan durumu haberimizin içeriğinde yer alıyor.

29 EYLÜL SALI DOYA DOYA MODA PUANLAMASI

Yeni yarışmacı Aslı: 6
Zeynep: 4
Birben: 9
Sabiha: 20
Rabia: 9
Özde: 20
Rümeysa: 8

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 94 puan ile Doya Doya Moda Rabia oldu ve altın kolyeyi ve bilekliği taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Rümeysa, Zeynep ve Nur girdi. Potadan kurtulan ilk isim Rümeysa oldu. Kemal Doğulu elenen ismin Nur İşlek olduğunu açıkladı.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, 1996 yılında dünyaya geldi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan ancak aslen Rizeli olan Rümeysa, çiğ köfte dükkanı işletiyor. Sabiha Rümeysa Küçükislamoğlu, daha önce evlenip boşanmış ve bu evlilikten bir çocuğu var.
Yaşadıkları nedeniyle zaman zaman duygusal anlar yaşayan Sabiha, 'Erkek arkadaş ile ilk buluşma' konseptinde duygusal anlar yaşamış ve şunları söylemişti. "Eşimden çok kısa bir süre önce ayrıldım, bekar bir anneyim. Kötü bir şekilde ayrılmadık, sadece anlaşamıyorduk. Bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdik. Yarışmaya çocuğum için katıldım, tek başıma annelik nasıl yaparım, bunu göstermek için yarışmaya katıldım"