Masterchef eleme adayları belli oldu! Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı?

Dün akşam Masterchef’te yine heyecanlı bir bölüm vardı ve Masterchef eleme adayları belli oldu. Hafta boyunca dokunulmazlık oyunları oynandı ve eleme potasına giren isimler belirlendi. Peki dün akşamki oyunda Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Bu haftanın eleme adayları hangi isimler oldu? İşte ilgiyle izlenen yarışmada dün akşam yaşananlar…

Giriş Tarihi 27 Eylül 2020, 09:55 Güncelleme 27 Eylül 2020, 09:55
Masterchef eleme adayları belli oldu! Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı?

İÇİNDEKİLER

TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye 2020 yeni sezona bomba gibi başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılar en lezzetli tabakları çıkarmak için uğraştı. Peki dün akşamın kazananı mavi mi yoksa kırmızı takım mı oldu? Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bu akşam bir elemenin yaşanacağı Masterchef'te eleme potasına hangi yarışmacılar girdi. İşte Masterchef'te merak edilenler…

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın son dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye'de yarışmacılar Eyüp'teki Mihrişah Valide Sultan İmarethanesine konuk oldu. Yedi özel konuğunu ağırlayan Mavi takım ile Kırmızı takım şeflerin istediği 6 çeşit yemeği en iyi şekilde hazırlamak için mücadele verdi.

1 saatlik sürenin ardından konuklar yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. Oylamanın ardından şefler MasterChef dokunulmazlığı kazanan takım olarak kırmızı takımı duyurdu.

22-13 oy dağılımı ile kırmızı takım dokunulmazlığı kazanırken, bireysel dokunulmazlık oyunu için mavi takım yeniden mutfağa girdi.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım, bu kez bireysel dokunulmazlık için mücadele verdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda 40 dakikalık süre içinde yarışmacılardan yaratıcı bir yemek yapmasını istedi.

Verilen sürenin ardından Danilo, Somer ve Mehmet şef mavi takımın yemeklerinin tadına bakarak değerlendirmede bulundu.

Bamya ana ürün olan en iyi yaratıcı yemeği yaparak bireysel dokunulmazlığı alan isim Furkan oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de haftanın son eleme adayları belli oldu. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Furkan ilk eleme adayı olarak Barbaros'un ismini verdi.

Mavi takımda daha sonra oylama yapıldı. Yarışmacıların verdikleri oylamalar ile MasterChef 6. eleme adayı Celal oldu.

MasterChef Türkiye'de Eray, Ayyüce, Özgül ve Esra diğer eleme adayları olmuştu.