En Şık Benim’de bu hafta kim elendi? TV8 En Şık Benim formatı nasıl? Sunucusu Raşit Bağzıbağlı kimdir?

TV8’in yeni yarışması En Şık Benim’de bu hafta kim elendi? İkinci kez elemenin yaşandığı yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı. Birbirinden iddialı yarışmacılar Türkiye’nin en şık kadını olmak için çaba sarf etti, peki bu hafta hayallerine veda eden yarışmacı kim oldu? Yarışmayı henüz izlememiş olanlar ise TV8 En Şık Benim formatı nasıl? Sunucusu Raşit Bağzıbağlı kimdir? Sorularının yanıtlarını merak ederek arama motorları üzerinden sıkça sorguluyor. İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 27 Eylül 2020, 15:18 Güncelleme 27 Eylül 2020, 15:18
En Şık Benim’de bu hafta kim elendi? TV8 En Şık Benim formatı nasıl? Sunucusu Raşit Bağzıbağlı kimdir?

İÇİNDEKİLER

TV8'de hafta içi her gün gündüz kuşağında ekrana gelen En Şık Benim hem sunucusu hem de formatıyla oldukça ilgi görüyor. Kısa sürede kombinler yapmaya çalışan yarışmacılardan hangisi en düşük puanı aldı? Yine bir haftanın finalinin yaşandığı En Şık Benim yarışmasında veda eden isim hangisi oldu? Modanın önde gelen isimlerinden biri olan En Şık Benim sunucusu Raşit Bağzıbağlı kimdir? Sorusunun yanıtını da haberimizde bulabilirsiniz.

EN ŞIK BENİM KİM ELENDİ?

Ayçe bu haftanın elenen ismi oldu.

RAŞİT BAĞZIBAĞLI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Moda sektörünün önce gelen isimlerinden biri olan Raşit Bağzıbağlı, 1985 yılında Londra'da dünyaya geldi. Tasarımcı olmaya karar verdiğinde 12 yaşındaydı. Londra'da aldığı eğitimin ardından ilk koleksiyonunu 21 yaşında hazırlayan Raşit Bağzıbağlı , 2007 yılında Couture tasarımcısı olarak kariyerine başladı. Türkiye'de 2010 yılında yılın en iyi genç tasarımcısı odulu almasının ardından, aynı yıl New York'ta düzenlenen Face Of Fashion yarışmasında, en iyi umut veren genç tasarımcı ödülünü aldı. 2013 yılında memleketi KKTC'nin Polis üniformalarını tasarlayıp kurumsal kimlik logolarını ve amblemlerini hazırladı.

Elidor Miss Turkey 2014 ve 2015'te finalistlerin kostümlerini hazırladı. 2014'de FTV Ödüllerinde YILIN MODA TASARIMCISI ödülünü aldı. 2015 yılından itibaren İstanbul moda haftasında koleksiyonlarını sergiliyor.

Raşit Bağzıbağlı, 2016 yılında Fox TV'de yayınlanan Gardırop Savaşları isimli moda programında jüri koltuğuna oturdu. 2 sezon süren programda 220 bölum boyunca izleyenlere moda tüyoları verdi. Hazır giyim markası RASHID ve Couture'un yanına 2017 yılında gelinlik koleksiyonu da ekledi.

Türkiye'den Tuba Büyüküstün, Tulin Sahin, Demet Kutluay, Berguzar Korel, Fahriye Evcen, Dilan Deniz, Amine Gulse gibi ünlülerle çalışan tasarımcı, Dünya starlarından Paris Hilton, Yolanthe Cabau, Petra Nemcova ve Victoria Secret modeli Doutzen Kroes'u giydirdi.

TV8 EN ŞIK BENİM HAKKINDA

Ünlü tasarımcı ve modacı Raşit Bağzıbağlı'nın sunuculuğunu ve jüriliğini üstlendiği yarışmada, Türkiye'nin en şık kızları tarzlarını sergileyecek. Raşit Bağzıbağlı'nın Türkiye'den ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen 100'lerce başvuru arasından seçeceği yarışmacılar, haftanın 5 günü boyunca şıklık savaşı verecekler.

Kendileri için özel olarak hazırlanan mağazada zamana karşı yarışacak olan yarışmacılar, kısıtlı sürede en şık kombini yapmaya çalışacaklar. Alışveriş sonunda oluşturulan konseptleri Raşit Bağzıbağlı yorumlayarak yarışmacıları puanlayacak.
Raşit Bağzıbağlı'nın puan verirken ince eleyip sık dokuyacağı ve yorumlarıyla gündem yaratacağı "En Şık Benim"de her ayın birinci olan yarışmacısı 50 bin lira değerindeki büyük ödülün de sahibi olacak.