Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Sorusunun merak edilen yanıtı belli oldu. Gündüz kuşağının sevilen lezzet yarışmasında yine heyecan dolu bir eleme yaşandı. Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta’da en yüksek puanı alarak haftanın birincisi olup 5 altın bileziği koluna takan yarışmacı belirlendi. En düşük puanı alarak hayallerine veda eden yarışmacı da belli oldu. Peki Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 25 Eylül 2020, 17:26 Güncelleme 25 Eylül 2020, 17:26
Gelinim Mutfakta kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Her Cuma olduğu gibi Gelinim Mutfakta yarışmasında yine bir haftanın finali yazandı ve izleyiciler heyecanla izledi. Kaçıranlar ve merak edenler Gelinim Mutfakta haftanın birincisini ve elenen yarışmacının kim olduğunu gündemde araştırmaya başladı. Bir kişi sevinirken diğeri üzüldü ve yarışmadan elenmek zorunda kaldı. Peki Geinim Mutfakta'da bu haftanın birincisi ve elenen yarışmacıları hangileri oldu?

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta'ya veda eden isim 62 puanla Sinem oldu. Haftanın en yüksek puanın alarak 5 altın bileziğin sahibi olan yarışmacı 89 puanla Zeynep oldu.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ FORMATI NEDİR?

Yeni sezonda sunucu değişikliği ile birlikte format değişikliğine de giden Gelinim Mutfakta yarışmasında bundan sonra yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu da yemekleri tadacak ve puan verecek.

Tarafsız bir gözle sadece yemeklerin tadına göre puan veren Büyüktopçu'nun puanları aslında yarışmacıların akıbeti için de büyük önem taşıyacak.

İLAYDA DOĞAN KİMDİR?

Kanal D'nin yeni sezonuna merhaba diyen programı Gelinim Mutfakta'nın güzel yarışmacısı İlayda Doğan 26 yaşındadır. İç mimarlık mezunu. Kuyumculuk sektöründe tasarımcı olarak çalışıyor. Kısa süre önce başladığı yemek serüveninde hem kendine hem de elinin lezzetine güveniyor. Hırslı ve inatçı olduğu için de birinci sıraya oturacağını düşünüyor.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KİMDİR?

Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. Rekabeti çok sevdiğini ve hırslı bir yapısı olduğunu söyleyen Zeynep, katıldığı ilk bölümde "buraya tozu dumana katmaya geliyorum." Sözleriyle iddiasını ortaya koymuştu.