Masterchef kim elendi? Masterchef Türkiye’de hangi yarışmacılar eleme potasından kurtulmayı başardı?

Dün akşamdan bu yana Masterchef kim elendi? Sorusunun yanıtı merak edilerek araştırılıyor. TV8’in fenomen yarışmasında yine bir eleme heyecanı vardı ve sonuna kadar bekleyemeyenler, ya da izlemeyi unutan, kaçıranlar Masterchef’te bu hafta kimin elendiğini arama motorları üzerinden sorgulamaya başladı. Somer Şef’in yaptığını yemeği çıkarmaya çalışan yarışmacılardan en kötü tabağı yaparak elenen ve hayallerine veda eden isim hangisi oldu? Masterchef Türkiye’de hangi yarışmacılar eleme potasından kurtulmayı başardı? İşte yaşananlar…

Giriş Tarihi 21 Eylül 2020, 10:03 Güncelleme 21 Eylül 2020, 10:03
Masterchef kim elendi? Masterchef Türkiye’de hangi yarışmacılar eleme potasından kurtulmayı başardı?

İÇİNDEKİLER

Masterchef Türkiye 2020 yeni sezonuna bomba gibi başladı. Birbirinden iddialı yarışmacılar en iyi tabağı çıkarabilmek için çaba sarf ediyor. Her Pazar olduğu gibi bu Pazar da eleme yaşandı ve bir kişi Masterchef'e veda etmek zorunda kaldı. Peki dokunulmazlığı hangi takım aldı, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Bu hafta eleme potasına kimler gidi, Masterchef'te bu hafta elenen yarışmacı hangisi oldu? Merak edilen tüm soruların yanıtlarını haberimizin içerinde bulabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de son dokunulmazlığı Kırmızı takımdan Eray oldu. Eray eleme adayı olarak Tanya'yı seçti. Oylama sonucunda ise Berker de eleme potasına eklenen isimlerden biri oldu.

2020 Masterchef Türkiye'nin 20 Eylül 2020 Pazar günü ekranlara gelen son bölümünde geçtiğimiz hafta içinde eleme adayı olarak belirlenen Serhat, Özgül, Sefa, Selin, Tanya ve Berker eleme gecesinde kozlarını paylaştı. Mehmet, Danilo ve Somer Şef jüriliğinde yapılan eleme oyununda şefler tarafından yapılması istenen yemeği Mehmet, Danilo ve Somer Şef tarafından tadılması sonrasında eleme potasından çıkan isim ilk isim SERHAT oldu. Eleme Potasından çıkmayı başaran diğer yarışmacılar ise SEFA, ÖZGÜL oldu.

MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Öte yandan potadan çıkamayan Tanya, Selin, Berker ise son eleme oyununda karşı karşıya geldi. Yine şefler tarafından belirlenen Ahtapotlu Nisuaz salatası'nı en iyi yapan isimler belli oldu. Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından tadım yapılması sonucu en az beğenilen tabağın sahibi SELİN bu haftanın elenen isimi oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Furkan
Emir
Serhat
Esra
Özgül
Duygu
Celal
Uğur

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Barbaros
Berker
Tanya
Ayyüce
Sefa
Ebru
Eray