Acun Ilıcalı açıkladı: İhtiyaç sahibi öğrencilere laptop verilecek! Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır?

Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dizüstü bilgisayar hediyesi için bir kampanya başlatılacağını söyledi. Acun Ilıcalı yeni bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Koronavirüs salgını dolayısıyla okullar uzaktan eğitime geçiş yapmıştı. Uzaktan eğitime destek vermek amacıyla bir hamle de Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun Ilıcalı laptop kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Dizüstü bilgisayar ya da laptop, taşınabilir türden, genellikle ekran ve klavye olmak üzere iki parçadan oluşan kişisel bilgisayarlardır. İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 20 Eylül 2020, 23:36 Güncelleme 20 Eylül 2020, 23:37
Acun Ilıcalı açıkladı: İhtiyaç sahibi öğrencilere laptop verilecek! Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

Hediye dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl yapılır? Haydi Şimdi bilgisayar kampanyası, 20 Eylül Pazar akşamında saat 23.15'ten itibaren TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Koronavirüs salgını dolayısıyla okullar uzaktan eğitime geçiş yapmıştı. Uzaktan eğitime destek vermek amacıyla bir hamle de Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun Ilıcalı laptop kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Acun Ilıcalı, evde bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitim alamayan öğrenciler için bir kampanya düzenleyeceğini söylemişti. Dizüstü Düzenlenecek kampanyanın ardından ihtiyaç sahiplerine dizüstü bilgisayar dağıtılacak. İşte son dakika haberleri ve detaylar takvim.com.tr'de

ACUN ILICALI LAPTOP KAMPANYASI

Korona virüsü salgını dolayısıyla okullar uzaktan eğitime geçiş yaptı. Dersleri evinde bilgisayar başında online olarak takip edebilen öğrencilerin yanı sıra eşit imkanlara sahip olamayanlar da var.

KAMPANYAYA KATILMAK İÇİN EĞİTİM YAZIP 2868'E 10 TL KARŞILIĞINDA TÜM GSM OPERATÖRLERİNDEN YOLLAYABİLİRSİNİZ
TÜRK KIZILAYI MOBİL ÇAĞRI MERKEZİ 168'İ DE ARAYARAK BAĞIŞ YAPABİLİRSİNİZ

Acun Ilıcalı uzaktan eğitime destek kampanyasını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Eğitimde fırsat eşitsizliğini bir nebze olsun kırmak isteyen Ilıcalı, "Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı laptop kampanyasının ne zaman yapılacağına ilişkin ise şu paylaşımı yaptı:

"Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8'de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım."


BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Dizüstü bilgisayar ihtiyacı olan öğrenciler için yapılacak kampanya Pazar akşamı düzenlenecek. Düzenlenecek kampanyanın ardından ihtiyaç sahiplerine dizüstü bilgisayar dağıtılacak. Başvuru alınıp alınmayacağı henüz bilinmiyor.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun Ilıcalı,Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda'dan ayrıldı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin'le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar – Erkekler, Survivor Türkiye – Yunanistan, Survivor Aslanlar – Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi , Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.Show Tv'nin '81 İl 81 Okul' adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı. İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan "Yoksa Rüya Mı?" adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi. Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı. Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu.

LAPTOP NEDİR?

Dizüstü bilgisayar ya da laptop, taşınabilir türden, genellikle ekran ve klavye olmak üzere iki parçadan oluşan kişisel bilgisayarlardır. Bir dizüstü bilgisayar bir masaüstü bilgisayarın klavye, fare ve ekran gibi bileşenlerini tek bir parçada toplar. Dizüstü bilgisayarlar bir AC bağdaştırıcıdan gücünü alır ve şarj edilebilir bir batarya ile güç kaynağından uzakta da kullanılabilir. Dizüstü bilgisayarlar küçük ve taşınabilir olmaları açısından avantajlıdır.