Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Masterchef eleme adayı kim oldu?

TV8’in her akşam ilgiyle izlenen Masterchef Türkiye yarışmasında yine heyecan dolu anlar yaşandı. Peki Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Özellikle izlemeyi kaçıranlar bu sorunun yanıtını merak ediyor ve sıklıkla araştırıyor. Peki dokunulmazlığı mavi mi yoksa kırmızı takım mı kaybetti? Bireysel dokunulmazlığı kaybeden yarışmacı elenmesi yönünde kimin ismini verdi?

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 10:11 Güncelleme 16 Eylül 2020, 10:11
Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Masterchef eleme adayı kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Fenomen lezzet yarışması Masterchef Türkiye ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dün akşamki bölümde yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu doğrultuda eleme adayları da belli oldu. Peki Masterchef bireysel dokunulmazlığı hangi yarışmacı kazandı? Masterchef eleme adayı kim oldu? İşte merak edilen soruların yanıtlarını haberimizde derledik.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

2020 MasterChef Türkiye'nin 8 Eylül 2020 Salı günü ekranlara gelen yeni bölümünde dün gerçekleşen kaptanlık oyunu sonrasında mavi ve kırmızı takım ilk takım oyununda karşı karşıya geldi. Mehmet, Danilo ve Somer Şefler tarafından belirlenen tabağın yapılması istendi. Yemek listesinde yer alan yemekleri yapan mavi ve kırmızı takım arasından, Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in tadımı sonucunda yemeklerden aldıkları puanla haftanın ilk dokunulmazlığını alan takım KIRMIZI takım oldu.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

Öte yanda dokunulmazlık oyununda kaybeden takım olan mavi takım bireysel dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geliyor. Şefler mavi takımdan ördekli gözleme yapmasını istedi. Yarışmanın sonucunda en başarılı yemeği yapan DUYGU bu haftanın bireysel dokunulmazlık kazanan isim oldu. Bireysel dokunulmazlık sahibi Emir yarışmanın kuralı gereği SERHAT'ı seçerek eleme potasına gönderdi.

İlk eleme adayının belirlenmesinin ardından takım içi eleme adayı oylaması yapıldı ve 2. eleme adayı ÖZGÜL oldu.

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Furkan (Kaptan
Emir
Serhat
Esra
Özgül
Duygu
Celal
Uğur

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Selin (Kaptan)
Barbaros
Berker
Tanya
Ayyüce
Sefa
Ebru
Eray