Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 16 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması!

Her gün merakla Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? Sorusunun yanıtı araştırılıyor. TV8’in sevilen büyük beden stil yarışmasında hafta ortasında da puan durumu belli oldu. Jüri koltuğunda oturan Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu kombinleri yorumlayarak puanlarını verdi. Peki günün birincisi ve sonuncusu hangi yarışmacılar oldu. İşte 16 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması…

Giriş Tarihi 16 Eylül 2020, 17:05 Güncelleme 16 Eylül 2020, 17:05
Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? 16 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması!

İÇİNDEKİLER

TV8'de hafta içi her gün yayınlanan, 42 beden ve üstü yarışmacıların stillerini sergilediği Doya Doya Moda günün birincisi kim oldu? Her gün yarışmacıların stillerini sergilediği ve puanlarını aldığı yarışmada Doya Doya Moda hafta ortası puanları nasıl şekillendi? Haftanın finaline az zaman kala heyecan dorukta. 16 Eylül Çarşamba Doya Doya Moda puanlaması haberimizde yer alıyor.

16 EYLÜL ÇARŞAMBA DOYA DOYA MODA PUANLAMASI

Yeni yarışmacı Zeynep: 7
Nur: 9
Birben:14
Sabiha: 14
Rabia: 19
Özde: 17
Rümeysa:16

DOYA DOYA MODA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın birincisi olan isim 97 puan ile Doya Doya Moda Sabiha oldu ve altın kolyeyi boynuna taktı.

DOYA DOYA MODA KİM ELENDİ?

Doya Doya Moda'da bu hafta eleme potasına Birben, Rabia ve Neslihan girdi. Kemal Doğulu elenen ismin 61 puan ile Fulya olduğunu açıkladı.

DOYA DOYA MODA SABİHA KİMDİR?

Yaşadıkları nedeniyle zaman zaman duygusal anlar yaşayan Sabiha, 'Erkek arkadaş ile ilk buluşma' konseptinde duygusal anlar yaşamış ve şunları söylemişti. "Eşimden çok kısa bir süre önce ayrıldım, bekar bir anneyim. Kötü bir şekilde ayrılmadık, sadece anlaşamıyorduk. Bitirmenin en doğrusu olduğuna karar verdik. Yarışmaya çocuğum için katıldım, tek başıma annelik nasıl yaparım, bunu göstermek için yarışmaya katıldım"

RABİA AĞCA KİMDİR?

Hatay doğumlu olan Rabia Beyza Ağca, 21 yaşında, İddialı bir tarzı olduğunu belirten Rabia, "Doya Doya Moda'da ikinci sezonun en iyi giyinen yarışmacısı olacağım ve bu yarışmadan birinci olarak çıkacağım" sözleriyle yarıştaki iddiasını ortaya koydu. Yarışmanın öğrenci yarışmacılarından olan ancak okulunu donduran Rabia, tekrar sınava hazırlanıyor.1.68 boyunda 75 kilo 42 beden giyiniyor.